El CTT Olot, co-líder a Intercomarcal

Arriben les primeres derrotes a Preferent i Tercera Nacional

Dues victòries i dues derrotes es el balanç del cap de setmana passat. L’equip d’ Intercomarcal, després d’ una difícil victòria davant el Torelló per 3-4 i resolta en el partit de dobles per 3-2 i un 15-13 en el cinquè set,  se situa co-líder juntament amb La Garriga i el Sant Hilari. A Preferent provincial, va arribar la primera derrota, davant un TT Sant Quirze que es un dels màxims favorits per pujar a Tercera Nacional. De totes maneres l’ equip olotí no els hi va posar fàcil i especialment encertat, va estar Alex Nogué, que va aconseguir dos punts davant rivals difícils i amb més trajectòria. També arribà la primera derrota a Tercera Nacional, i si la setmana dèiem que aquest equip fa bona pinta, en aquesta ocasió davant el CTT Vilablareix no van estar tan encertats. De totes maneres l’ equip del Gironès, compta amb un jugador de gran vàlua i experiència, que consolida els joves jugadors que el formen. Ja a Segona Nacional la tripleta olotina, va jugar un partit molt seriós i es va acabar imposant per un clar 5-1 als Lluïsos de Gràcia.

Resultats i alineacions:

2ª Nacional: CTT Olot, 5 – Lluïsos de Gràcia, 1; Tor (2), Gallego (2) i Pons (1).
3ª Nacional: CTT Vilablareix, 4 – CTT Olot, 2; Coba, Espert i Roca (2).
Preferent: TT Sant Quirze, 4 – CTT Olot, 2; Toledo, Flores i Nogué (2).
Intercomarcal: TT Torelló, 3 – CTT Olot, 4; Toledo (1), Colomer (1’5) i Flores (1’5).

Feu un comentari