Nova ensopegada a 3a Nacional

En aquesta jornada, cal destacar la nova ensopegada del equip de Tercera Nacional davant el Tramuntana. Va ser un partit molt disputat, en que es va arribar al 3-3 després de moltes alternatives al marcador. No obstant en el partit de dobles que decidia l’ encontre la parella visitant es va mostrar molt superior.  A destacar el debut del jugador aleví Sergi Bahí, que va aconseguir un punt i va jugar un molt bon tennis taula.

Els demés equips van comptar els seus partits per victòries. Així a Preferent un clar 6-0 davant el Camprodon, amb el debut aquesta temporada del incombustible Enric Llagostera, i dues victòries més. A Intercomarcal, per continuar imbatuts i seguir de líders, conjuntament amb el Sant Hilari. A Segona Nacional, amb el debut a la categoria dels joves jugadors Arnau Roca i Nil Espert, que van ajudar amb un punt cadascú, als dos punts aconseguits per Oscar Gallego. Amb aquest resultat, l’equip es comença a posicionar a les posicions capdavanteres.

Resultat i alineacions:

Segona Nacional: CTT Calella, 2 – CTT Olot, 4;Roca (1), Gallego (2) i Espert (1).
Tercera Nacional: CTT Olot, 3 – TT Tramuntana, 4; Costa (1), Flores (1) i Bahí (1).
Preferent: CTT Olot, 6 – CTT Camprodon, 0; Llagostera (2),Borràs (2) i Nogué (2).
Intercomarcal: CTT Olot, 6-TT La Garriga, 1; Pons (2), Puigmal (1’5) i Toledo (2’5).

Feu un comentari