Ple de victòries del CTT Olot

Cap de setmana amb un ple de victòries dels seus equips. Important l’ estrena del equip de 2ª Nacional a la pista del CTT Bàscara, amb una alineació on hi eren presents Oscar Gallego i Jon Uribarri, jugadors que donen un plus al equip. Els altres tres equips es mostren molt segurs davant els seus adversaris. Així, l’ equip de Preferent provincial donava compte del AVAP equip punter les darreres temporades, amb Puigmal i Nogué, que repetien respecte la jornada anterior. A Intercomarcal resultat contundent  davant el Tona, en una categoria que dona l’ oportunitat d’ anar rodant diferents jugadors.

I per últim a 3ª Nacional, clara victòria dels olotins per 6-0 i 18-3 en sets jugats, enfront un Calella que va decebre. Aquest equip, amb la dupla Arnau Roca i Nil Espert, en aquesta ocasió ben acompanyats per Edu Coba, malgrat estar en les  primeres jornades de la lliga, fa molt bona pinta, i creiem que ens pot donar molt bons resultats i ens pot fer gaudir de bones tardes de tennis taula.

Resultats i alineacions:

2ª Nacional: CTT Bàscara, 2 – CTT Olot, 4; Oscar Gallego (2), Jon Uribarri (1) i Jordi Tor (1)
3ª Nacional: CTT Olot, 6 – CTT Calella, 0; Arnau Roca (2), Nil Espert (2) i Edu Coba (2)
Preferent Provincial: CTT Olot, 4 – AVAP, 2; Sergi Bahí (2), Oriol Puigmal I Alex Nogué (2)
1ª Intercomarcal: CTT Olot, 6 – CTT Tona, 1; Joan Toledo (2’5), Víctor Flores (1) i Jaume Borràs (2’5)

Feu un comentari