Tres victòries a domicili i derrota contundent de l’equip de 2a Nacional

El fort correctiu encaixat per l’equip de 2ª Nacional en el seu debut com a local, en el que no va poder aconseguir ni un sol punt davant el Tona (0-6), no desmereix les tres importants victòries aconseguides a domicili. Així, el jove equip de 3ª Nacional, amb dos juvenils i un infantil, es van imposar clarament al camp del Canet de Mar (1-5) demostrant tot el seu potencial, en un partit que amb 1-2 al marcador, va necessitar de dos victòries ajustades per 3-2, que els jugadors del CTT Olot van saber resoldre molt bé. A Preferent provincial, es va aconseguir una important victòria davant el Palafrugell (1-5), un equip que especialment a la seva pista, es dur de pelar. El partit es va posar aviat de cara, amb un 0-3, i els quatre punts aconseguits pels joves jugadors Oriol Puigmal i Alex Nogué i un punt del més experimentat Joan Toledo, van ser bona renda pels olotins. Ja a 1ª Intercomarcal, es va començar bé la lliga, amb la victòria aconseguida a la pista del Vic TT “B” per 2-5. Amb Edu Coba, jugador amb molt bagatge a la categoria, ben secundat per Colomer i Bahí.

Resultats i alineacions:

2ª Nacional: CTT Olot, 0 – CTT Tona, 6. Jugaren: Marc Costa, Dani Pons i Jordi Tor.
3ª Nacional: CTT Canet de Mar, 1 – CTT Olot, 5. Jugaren: Arnau Roca (2), Nil Espert (2) i Víctor Flores (1).
Preferent Provincial: CTT Palafrugell, 1 – CTT Olot, 5. Jugaren: Joan Toledo (1), Oriol Puigmal (2) i Alex Nogué (2).
1ª Intercomarcal: TT Vic “B”, 2 – CTT Olot, 5. Jugaren: Edu Coba (1), David Colomer (2’5) i Sergi Bahí (2’5).

A les fotos equip de Segona Nacional juntament amb jugadors del Tona i el jove equip de Tercera Nacional.

Feu un comentari