Arnau Roca, campió del Torneo Zonal jugat a Bàscara

Del divendres 31 d’octubre fins el diumenge 2 de novembre, el Pavelló Municipal de Bàscara ha acollit el Torneo Zonal de tennis taula, que ha aplegat més de 200 palistes de Catalunya, Balears, Aragó i Navarra. Aquesta competició classifica als vuit millors palistes per participar al Torneo Estatal, juntament amb els classificats dels altres tres Zonals.

En una competició dura, i amb molta qualitat, el jove palista olotí, en el seu segon any de categoria infantil, s’ha emportat la victòria final, derrotant a la final a David Cabrero del CN Tàrraco per 3-1, i sense haver perdut un sol enfrontament. I això que no ha estat una competició fàcil, i alguns dels favorits per entrar a semis com Juan Díaz del Ateneu o Sergi Grau del Tramuntana, es van quedar pel camí. Arnau Roca, que ja va completar un gran Zonal l’any passat, assolint una segona posició, aquest any ho ha millorat, desplegant el seu característic joc. Felicitats !!

Nil Espert també es classifica pel Torneo Estatal

El CTT Olot ha aconseguit classificar també el seu jugador juvenil Nil Espert, que ha quedat en un molt meritori sisè lloc final. Va jugar a un bon nivell, quedant primer de grup i veient-se superat a vuitens de final, per Miquel Muñoz que ha estat el sots-campió de la competició, guanyada per Joan Masip del CPP Igualada.

Diferent sort van tenir els altres jugadors del CTT Olot participants, així doncs, el jugador infantil Oriol Puigmal, segon al seu grup, va quedar eliminat a la ronda de 1/16 davant Oriol Lario del Calella. En juvenils Jaume Borràs quedà eliminat a la fase de grups i Víctor Flores, segon de grup, en la fase prèvia al quadre, davant David Avilès del Torelló, jugador que entrena entre setmana amb el CTT Olot.

Ja en alevins, Sergi Bahí va quedar primer a la fase de grups amb autoritat, guanyant tots els seus oponents per 3-0. Ja en eliminatòries, va quedar eliminat a vuitens i es va haver de conformar en lluitar pels llocs del 5 al 12, quedant finalment en un meritori desé lloc. Això permetrà mantenir esperances de poder participar al Torneo Estatal, depenent de rànquings i reserves. En aquesta categoria el guanyador ha estat Iker Gonzàlez del CER l’Escala.

Feu un comentari