Jornada de victòries solvents de tots els equips

Cap de setmana amb ple de victòries pels equips del CTT Olot. Especialment important l’aconseguida a la categoria de Tercera Nacional, a la complicada pista del CTT La Bisbal. Un jove equip olotí, amb dos juvenils i un infantil, han sabut jugar amb intel·ligència i la intensitat necessària cada moment del partit, i superar el fet de després d’ anar per davant 2-0 al marcador, veure com el rival empatava el partit, per acabar imposant-se per 2-4.

A la resta de partits, triomfs molt contundents on els rivals no van ser capaços d’ aconseguir un sol punt.

Així a Preferent triomf per 6-0 davant el TT Tramuntana “B” que serveix per mantenir l’equip en els llocs capdavanters de la classificació. A Intercomarcal un 7-0 incontestable davant l’Arbúcies, per seguir invictes i líders en solitari, i a Horta davant els Lluïsos, un 0-6 clar per continuar sumant, del equip de Segona Nacional. En aquesta categoria, la inesperada derrota com a locals de la passada jornada davant el CTT Sallent, ha comportat no estar en el grup capdavanter de la classificació i anar a remolc dels altres resultats. De totes maneres queda molta lliga, però els olotins hauran de vigilar de no ensopegar de nou, si volen mantenir fermes aspiracions d’ ascens.

Alineacions i resultats:

Preferent: CTT Olot, 6 – TT Tramuntana “B”, 0; Toledo (2), Bahí (2) i Sabater (2).
Intercomarcal: CTT Olot, 7 – CTT Arbúcies, 0; Puigmal (2’5), Llagostera (2) i Borràs (2’5).
3ª Nacional: CTT La Bisbal, 2 – CTT Olot, 4; Flores (1), Roca (2) i Nogué (1).
2ª Nacional: Lluïsos d’Horta, 0 – CTT Olot, 6; Tor (2), Gallego (2) i Espert (2).

A les fotos els equips de Preferent i Intercomarcal:

Feu un comentari