Ple de victòries aquesta jornada

Quatre de quatre en un cap de setmana, en que l’equip de Intercomarcal aconsegueix el liderat, i el de Segona Nacional venç a la pista del Tramuntana en un partit de màxima rivalitat.

A Figueres duel d’alçada i de màxima rivalitat. Tots dos equips tenen a les seves files jugadors que han militat a les màximes categories del tennis taula estatal i joves jugadors amb molta projecció. El partit va veure el debut del juvenil Nil Espert, que va sumar un punt. El partit, que es va posar de cares amb 2-0 al marcador i 3-1, no es va saber tancar, i es va anar al doble amb 3-3, on els olotins van sumar el punt definitiu, no sense patir fins al final (3-2) quan s’ havien avançat amb un 2-0. Emoció i molts nervis a la pista fins al final. El TT Tramuntana patia la primera derrota, i amb aquest resultat el CTT Olot comparteix liderat juntament amb tres equips més, el mateix Tramuntana, el Tona i el Mataró, amb quatre victòries i una derrota, en una lliga molt igualada i que exigirà molt per estar al capdavant.

Tres grans victòries dels altres equips. A Tercera Nacional a la pista del CTT Bàscara, que compta amb un equip molt veterà, que posa sempre les coses difícils, però en aquesta ocasió els jugadors olotins van saber jugar molt bé, davant la veterania dels locals. A Preferent, important victòria per 1-5 a La Jonquera, que serveix per apropar-se al capdamunt de la classificació.
Ja a Intercomarcal, victòria contundent que manté l’ imbatibilitat del Olot i el posa líder en solitari.
A les fotos l’equip de Preferent juntament amb els seus oponents i el de Segona Nacional.

Resultats i Alineacions:

2ª Nacional: TT Tramuntana, 3 – CTT Olot, 4; Gallego (2’5), Espert (1) i Tor (0’5).
3ª Nacional: CTT Bàscara, 1 – CTT Olot, 5; Nogué (2), Coba (2) i Flores (1).
Preferent Provincial: CTT Albera, 1 – CTT Olot, 5; Toledo (2), Puigmal (1) i Bahí (2).
Intercomarcal: TT Sant Vicenç, 1 – CTT Olot, 6; Toledo (2), Colomer (2) i Borràs (2).

Feu un comentari