El CTT Olot no pot amb els líders

Derrotes importants a Segona i Tercera Nacional, davant equips que estan al capdavant de la classificació, i en dos partits decidits als dobles i jugats amb molta intensitat. A Tercera el CTT Olot jugava com a local, davant el CTT Ripoll i es van posar les coses molt difícils als del Ripollès. El partit va arribar empatat als dobles i en aquest enfrontament, l’ Olot guanyant per 2-1 va tenir quatre pilotes de partit que no va saber resoldre, i va acabar cedint. Els de Ripoll tenen un equip molt experimentat i compensat, però els joves jugadors locals, dos juvenils i un aleví, els hi van posar difícil. Meritori partit dels locals, que malgrat la derrota es mantenen en les primeres posicions.

A Segona, partit davant el CN Mataró a domicili, l’ equip més fort del grup juntament amb el TT Tramuntana, que es mantenen amb una sola derrota. Casualment la derrota dels empordanesos va ser davant els olotins. El partit es presentava complicat, doncs els del Maresme compten amb dos joves jugadors amb experiència a Superdivisió. Tot i així, l’ equip olotí format en aquesta ocasió per Oscar Gallego, Jon Uribarri i Arnau Roca, van jugar un partit excel·lent, de tu a tu, i solament petits detalls van fer decantar la balança pels locals. Arribats al 3-3 després de dos punts de Gallego i un de Roca, el doble va ser complicat, primer per enfrontar-se a dos jugadors que juguen molt habitualment dobles, davant una parella inèdita Gallego-Roca. Es va perdre per 3-0 però amb parcials molt ajustats. El tennis taula vist a la pista mataronina, va ser de nivell molt superior al de Segona Nacional, i demostra que l’ equip pot continuar aspirant a una de les primeres places per poder intentar l’ objectiu de la temporada de pujar a Primera.

ELS DE PREFERENT, UNICA VICTÒRIA DEL CAP DE SETMANA

Davant un rival complicat el CER l’Escala i a la seva pista, l’ equip olotí va complir amb una victòria que els manté en el tercer lloc de la classificació. Molt bon partit, el jugat pels jugadors del CTT Olot.

Ja a Intercomarcal, sorpresa de les grans amb la derrota, jugant de locals, davant el TT Sant Quirze “B”, que deixa el balanç del cap de setmana amb una sola victòria i tres derrotes.

Resultat i alineacions:

2ª Nacional: CN Mataró, 4 – CTT Olot, 3; Roca (1), Gallego (2) i Uribarri.
3ª Nacional: CTT Olot, 3 – CTT Ripoll, 4; Espert (2), Bahí i Nogué (1)
Preferent: CER L’Escala, 2 – CTT Olot, 4; Toledo (2), Puigmal (1) i Flores (1)
Intercomarcal: CTT Olot, 2 – TT S.Quirze “B”, 5; Borràs, Colomer (1) i Sabater (1).

Feu un comentari