Importants victòries a Segona Nacional i Intercomarcal

En el cas de Segona Nacional per mantenir el pols amb CN Mataró i CTT Tona, per a la segona i tercera plaça que donen dret a la fase d’ascens, ja que el TT Tramuntana amb una sola derrota davant les dues del Mataró i les tres d’Olot i Tona, sembla en aquests moments tenir avantatja davant els seus rivals. Però caldrà també tenir en compte el CTT Sallent que amb solament quatre derrotes i havent guanyat a Mataró i Olot, pot posar-se de ple en la lluita per les dues places. Molt important es el proper partit dels olotins, el proper dissabte a la pista del Tona, que en la primera volta va guanyar a la pista del Olot per un clar 0-6. Malgrat ser el primer partit de la segona volta i per tant, amb 11 jornades per davant, s’endevina aquest enfrontament com a clau per les aspiracions del equip de la nostra ciutat. De totes maneres, Tramuntana, a qui es va guanyar a domicili i Mataró han de visitar la pista olotina i pot passar de tot.

En el cas de Intercomarcal, important victòria a Sant Hilari davant el rival que discuteix la segona plaça al CTT Olot. Molt bon partit del conjunt olotí i especialment del jove Sergi Bahí, que va demostrant una clara progressió en el seu joc.

Victòria contundent també a Preferent davant el Palafrugell. L’entrada en les alineacions del experimentat jugador Enric Llagostera, fa que els joves jugadors que l’acompanyen millorin el seu rendiment, al no tenir tanta pressió per puntuar. Amb aquest resultat el CTT Olot es manté a la tercera posició empatats amb el segon classificat.

Per últim destacar en negatiu la derrota del equip de Tercera Nacional davant el Malgrat. En aquesta categoria hi ha molta igualtat i si no es reacciona aviat, pot començar a haver de mirar els del darrera, per no veure’s sorpresos.

Resultats i alineacions:

2ª Nacional: CTT Badalona, 1 – CTT Olot, 5; Roca (2), Gallego (2) i Tor (1)
3ª Nacional: CTT Olot, 1 – Xarxa Malgrat, 5; Coba, Costa i Nogué (1)
Preferent: CTT Olot, 6 – CTT Palafrugell, 0; Llagostera (2), Puigmal (2) i Flores (2).
Intercomarcal: CTT Sant Hilari, 2 – CTT Olot, 5; Bahí (2’5), Toledo (1’5) i Pons (1).

A la foto l’equip de Preferent:

Feu un comentari