Pas important a Segona Nacional amb la victòria a Tona

El CTT Olot fa un pas molt important per assolir un dels tres primers llocs, amb la clara victòria (1-5) a Tona. L’equip osonenc, empatat amb els olotins, abans del partit d’aquest cap de setmana, i havent guanyat en la primera volta per un clar 0-6, mantenen el avantatge del average en cas d’empat al final de lliga. Els que van per davant del CTTO a la classificació continuen essent el TT Tramuntana amb una sola derrota i el CN Mataró amb dues, però els dos equips han de passar per la pista del Pavelló Municipal.

Important també la victòria a Preferent a la difícil pista, per les seves característiques, del AVAP de Girona, en un parit que es va decidir per 2-4, amb 26 sets jugats !! donat que els tres primers punts es van decidir per ajustats 3-2. L’Olot continua a tercer, i apretant el segon classificat el CTT Vilablareix. Per davant sense conèixer la derrota, el Sant Quirze.

Nova victòria també a Intercomarcal, en aquesta ocasió davant un CTT Roda de Ter que va lluitar de valent, però no va poder amb l’equip local.

La nota negativa de la setmana, la va protagonitzar l’equip de Tercera Nacional, que darrerament no aconsegueix la victòria. En aquesta ocasió com a locals derrota davant un rival directa per la permanència el CTT Canet. Per sort es va salvar el average. L’equip està en una mala dinàmica i cal que reaccioni aviat, ja que la classificació està molt ajustada, i cal evitar ensurts.

Resultats i alineacions:

2ª Nacional: CTT Tona, 1 – CTT Olot, 5; Roca (1), Gallego (2) i Uribarri (1).
3ª Nacional: CTT Olot, 1 – CTT Canet, 5; Espert (1), Costa i Llagostera.
Preferent: AVAP, 2 – CTT Olot, 4; Flores (1), Toledo (2) i Nogué (1).
Intercomarcal: CTT Olot, 5 – CTT Roda, 2; Coba (1’5), Colomer (1’5) i Borràs (2).

NOU JOVES PALISTES A LA 3ª FASE DEL TORNEIG HORITZÓ

Es va jugar una nova fase d’aquest torneig que aplega una seixantena de palistes d’arreu de les comarques gironines, i que serveix als més menuts per iniciar-se en el món de la competició. Tots varen demostrar una millora en el seu joc, i que van agafant els conceptes bàsics per competir, alguns amb més sort que altres. Els representants del club olotí, foren Dani Oller, Aleix Melero, Pau Costa, Mario Calim, Maria Casas, Aleix Rodés, Cesc Tresserras, Andreu Bravo i Miquel Pradas.

Feu un comentari