Èxit rotund de la trobada escolar

Cap de setmana amb tres victòries molt importants i treballades i amb èxit rotund a la Trobada Escolar organitzada conjuntament pel club olotí, i el Consell Esportiu de la Garrotxa, amb la col·laboració de l’ Ajuntament de la ciutat, i dins el marc d’actuació que el CTT Olot, amb la col·laboració del Patronat Municipal d’ Esports, porta a terme a totes les escoles de la ciutat i algunes de la comarca, en hores lectives i dins les classes d’ Educació Física dels alumnes de tercer de primària, ensenyant la pràctica del tennis de taula.

Fins a 22 palistes de diferents escoles es van aplegar a la sala de tennis taula del Pavelló Municipal, i van gaudir i van fer passar una bona matinal a tots els allà presents. Dir que al final de la competició el campió va ser en Jan Aumatell de l’escola Malagrida, sots-campiona Maria Casas del Bisaroques, en tercer lloc Bernat Roura de l’escola del Morrot i quart Ebrima Dambele del Pla de Dalt.

Dir que en la cerimònia de entrega de trofeus hi van ser presents la Regidora d’ Esports del Ajuntament d’ Olot Mar Roca  i el President del Consell Esportiu de la Garrotxa Josep Fabregó. A tots els participants s’els va fer entrega d’un Diploma acreditatiu i una medalla commemorativa a tots els participants.

Victòries importants

Cadascuna per assolir objectius diferents, però totes molt importants. A Segona Nacional per seguir aspirant com a mínim al segon lloc que dona dret, juntament amb el tercer, a la fase d’ ascens, però que fer-ho des d’ aquesta segona posició, enforteix les possibilitats d’ ascens. A Tercera Nacional important victòria a la pista del Calella per assegurar la permanència. En aquest encontre, després d’ anar guanyant per 3-0, els locals s’han posat 3-2 i un definitiu punt aconseguit per Flores, que ja havia guanyat el seu primer enfrontament, a portat a la definitiva victòria.

També molt treballada va ser la victòria a Intercomarcal a la pista del TT Borgonyà, i que manté al CTT Olot en segona posició amb solament dues derrotes.

Ja per acabar un jove equip a Preferent, amb el debut de Marc Lara, jugador infantil fitxat del Roda de Ter per fer equip pels Campionats d’ Espanya de la categoria, no va poder amb un líder molt sòlid com es el Sant Quirze.

Resultats i alineacions:

2ª Nacional: CTT Olot, 4 – CTT Bàscara, 2; Tor (2), Gallego (2) i Espert.
3ª Nacional: CTT Calella, 2 – CTT Olot, 4; Toledo (1), Coba (1) i Flores (2).
Preferent: CTT Olot, 0 – CTT Sant Quirze, 6; Sabater, Puigmal i Lara.
Intercomarcal: TT Borgonyà, 3 – CTT Olot, 4; Borràs (1), Bahí (1) i Pons (2).

Feu un comentari