Presència del CTT Olot al “Torneo Estatal de Valladolid”

Els passats dies 20, 21 i 22 es va celebrar a Valladolid, el Torneo Estatal que aplega els millors 48 palistes de l’estat espanyol de cada categoria. En aquesta ocasió i per primera vegada en la seva història, el CTT Olot hi va ser present amb quatre jugadors, tots ells amb diferents acompanyants i sota les directrius dels entrenadors Oscar Gallego i Jon Uribarri.

Val a dir que una vegada més la competició ha tingut un alt nivell competitiu i que s’hi ha pogut veure tennis taula de molta qualitat.

Els participants han estat, en la categoria juvenil Nil Espert, en infantils Marc Lara i Arnau Roca, i en alevins Sergi Bahí que va actuar amb la samarreta del CTT Vilablareix, equip amb el qual jugarà els Campionats d’ Espanya i la resta de la temporada.

Nil Espert i Marc Lara, no aconseguien passar la fase de grups. Sergi Bahí amb un balanç de 2 victòries i 3 derrotes, es veia afavorit per un triple empat, i entrava al quadre final com a tercer de grup. En la eliminatòria de 1/16 es veia superat pel jugador català Josep Mª Blancafort.

L’Arnau Roca que es va classificar pel Estatal com a campió del Zonal jugat a Bàscara, entre palistes de Catalunya, Aragó, Balears i Navarra, partia amb possibilitats de quedar en una bona posició. Va començar el campionat jugant una bona fase de grups, quedant primer amb un balanç de una derrota i quatre victòries. Aquest primer lloc, li permetia passar directament a 1/8 de final, on s’imposava per 3-1 a Alberto Rodríguez de Andalusia. Ja a quarts s’ enfrontava a Javier Valero de la Comunitat Murciana, i perdia per 3-0, amb el que s’esfumava la possibilitat de podi.

DANI PONS I JORDI TOR CAMPIONS DEL TORNEIG DE DOBLES DEL INTERCOMARCAL

Gran campionat el jugat pels palistes del equip de Segona Nacional, Dani Pons i Jordi Tor, que es varen imposar amb gran autoritat a tots els seus oponents. La jove parella olotina Puigmal-Borràs  també van signar un gran campionat arribant quedar en una brillant cinquena posició. Ja a semis, Jordi Tor i Dani Pons es varen imposar per 3-0 a la parella Juanjo-Riera, i en la final es van imposar a la dificilíssima parella Terricabras-Salamanca. Enhorabona als palistes olotins.

Feu un comentari