Treballada victòria a Preferent Provincial

Visitava la pista municipal el CTT Albera, i en aquesta ocasió ho feia amb un equip composat en la seva totalitat per experimentats jugadors francesos. I van posar les coses molt difícils al conjunt olotí. Jaume Borràs, que va realitzar un molt bon encontre, va neutralitzar en dues ocasions, els avantatges aconseguits pel conjunt visitant. Amb el empat a dos aconseguit, els altres dos jugadors dels locals van aconseguir un punt cadascun per deixar el partit guanyat. El 4-2 definitiu,  es va aconseguir després d’un disputat partit a conc sets. L’ Olot es manté en tercer lloc, i el segon classificat ha de passar properament per la pista olotina.

Per altra banda, en les categories de Nacional, una de freda i una de calenta. L’ equip de Tercera va sumar una nova derrota, i es passeja per zona perillosa, però sense caure en posicions de promoció de descens.

En canvi el de Segona està en una bona dinàmica de joc, i en aquesta ocasió es va imposar per 4-2, manté la tercera posició empatat amb el segon, que ha de venir a jugar a Olot, i el quart classificat ja està dos victòries per sota.

Resultats i alineacions:

Segona Nacional: CTT Olot, 4 – CTT Calella, 2; Espert, Roca (2) i Gallego (2).
Tercera Nacional: TT Tramuntana, 5 – CTT Olot, 1; Colomer, Flores (1) i Lara.
Preferent: CTT Olot, 4 – CTT Albera, 2; Borràs (2), Llagostera (1) i Puigmal (1).

Feu un comentari