Un pas ferm a Segona Nacional i indefinició a Tercera

El CTT Olot segueix amb pas ferm el camí a Segona Nacional per aconseguir una de les tres primeres places. Difícil serà quedar en primer lloc, donat que el TT Tramuntana segueix amb una sola derrota i manté el avantatge de dues davant els seus perseguidors CN Mataró i els olotins. En aquesta ocasió la victòria a domicili dels Lluïsos de Gràcia té més mèrit doncs es va aconseguir amb un infantil, Arnau Roca i un juvenil, Nil Espert, a la alineació, acompanyant el entrenador-jugador Oscar Gallego, que es va manifestar molt content del joc desplegat pels dos joves jugadors.

En canvi a Tercera Nacional s’alternen les jornades amb importants victòries amb derrotes inapel·lables. Malgrat que els dos últims classificats estan amb solament una victòria, la classificació està molt ajustada per eludir el tercer lloc per la cua, que portaria a haver de promocionar per mantenir-se. Segurament al equip li falta la continuïtat en les alineacions, i això provoca aquesta irregularitat. Es un tema que caldrà resoldre de cares a la planificació de la propera temporada.

A Preferent nova victòria per mantenir l’ equip en les primeres posicions, i estar amatents per la possibilitat de col·locar un segon equip a Tercera Nacional la temporada vinent, que es una possibilitat que contempla el club.

Ja a Intercomarcal, s’ha acabat la primera fase, amb una segona posició i un balanç de 12 victòries i solament dues derrotes. Properament començarà la segona fase d’ aquesta competició, amb l’ objectiu de formar jugadors i intentar quedar el més amunt possible.

Resultats i Classificacions:

Segona Nacional: Lluïsos de Gràcia, 2 – CTT Olot, 4; Roca (1), Espert (1) i Gallego (2).
Tercera Nacional: CTT Olot, 1 – CTT Vilablareix, 5; Lara (1), Puigmal i Flores.
Preferent: CTT Olot, 4 – CTT Camprodon, 2; Toledo (1) Nogué (2) i Borràs (1).

Feu un comentari