El CTT Olot torna a guanyar el líder i se sitúa a una victòria

Gran partit del CTT Olot davant el sòlid líder TT Tramuntana. Amb dos punts de Gallego i dos de Tor, varen doblegar novament –ja ho havien fet a la primera volta- als empordanesos. A destacar el partit entre els dos bases, Oscar Gallego i Jordi Saguer, tots dos sense conèixer la derrota en aquesta lliga. El duel el va guanyar de una manera aclaparadora el palista del club olotí, que el va derrotar per un clar 3-0 i amb parcials de 11-4, 11-5 i 11-1 !! Gallego tenia molt estudiat el rival a qui va destrossar amb el servei i no donant-li oportunitat de realitzar intercanvis de cops, on el rival es podia sentir còmode. L’ altre destacat del partit va ser Jordi Tor, que va guanyar el segon enfrontament davant la jove promesa empordanesa, Sergi Grau, i el quart i definitiu punt, en el sisè enfrontament, davant Jaume Muntada, a qui va remuntar un 0-2 per acabar imposant-se 3-2 en un partit antològic. Completava el triplet olotí el jove Arnau Roca, que malgrat no puntuar, va posar les coses molt difícils al seu base, amb qui va perdre 3-2, i pel mateix resultat va perdre amb Sergi Grau en un partit de molta qualitat entre dos dels millors joves jugadors provincials.

Amb aquest resultat i els que s’han donat en la darrera jornada, el conjunt olotí té pràcticament assegurada una de les tres primeres places. El líder TT Tramuntana solament ha perdut dos partits, els dos jugats davant el Olot. Per darrera el Mataró i l’ Olot amb tres derrotes, i el quart classificat CTT Sallent està amb sis derrotes. Si bé es complicat que els empordanesos punxin davant algun dels rivals que els hi queden, l’ Olot ha d’ anar a assegurar tots els punts en joc i així posar pressió als empordanesos. De no poder aconseguir la primera plaça que dona dret a pujar directament, el partit a casa davant el Mataró, possiblement dirimirà el segon i tercer classificat.

A TERCERA NACIONAL VICTÒRIA DAVANT EL CUER PER ESCAPAR DE LES PLACES DE PROMOCIÓ

Victòria important davant els cuer, per tal de escapar dels llocs de promoció de descens. Malgrat la claredat del resultat (4-2) el partit va ser més igualat del que reflexa el marcador. Novament la barreja de joventut i veterania va donar al conjunt olotí un excel·lent resultat.

A PREFERENT AMB LA MEL ALS LLAVIS DAVANT EL SEGON CLASSIFICAT

Intractable el primer classificat TT Sant Quirze que continua sense conèixer la derrota, el Vilablareix i l’ Olot busquen l’ objectiu de la segona plaça, amb dos i tres derrotes respectivament. En aquesta jornada el conjunt del Gironès visitava la pista local. En la primera volta s’ havien imposat per un clar 5-1 i hi havia certes ganes de revenja. Va haver-hi molta igualtat en els enfrontaments, i malgrat els rivals es varen col·locar amb un clar 0-3, va ser després de uns partits molt igualats, amb dos dels tres primer enfrontaments guanyats per 3-2, i amb molts parcials de 12-10 i de 11-9.

La claredat del 1-5 final no reflectia en absolut lo vist a la pista olotina. Al final del partit els jugadors i públic local es manifestaven amb un “quina llàstima !!” que resumia el vist a la taula.

Alineacions i Resultats:

2ª Nacional: CTT Olot, 4 – TT Tramuntana, 2; Roca, Gallego (2) i Tor (2).
3ª Nacional: CTT Olot, 4 – CTT Bàscara, 2; Flores (2), Llagostera (1) i Nogué (1).
Preferent: CTT Olot, 1 – CTT Vilablareix, 5; Puigmal (1), Toledo i Lara.

SIS JOVES PALISTES AL TORNEIG HORITZÓ 4ª FASE

Es va jugar a Cassà de la Selva una nova fase del Torneig amb la presència de sis joves palistes del CTT Olot, que varen demostrar la seva progressió. A destacar el segon lloc al nivell C de Aleix Melero, que li permet pujar al B, en la següent fase. Varen acompanyar-lo en aquesta participació, Dani Oller, Pau Costa, Blai Llagostera, Andreu Bravo, Maria Casas i Aleix Rodés.

Feu un comentari