L’equip de SDM matemàticament classificat entre els 3 primers

L’equip segueix tercer, però a falta de quatre jornades el quart està a cinc victòries dels olotins, i per tant el CTT Olot ja té assegurada una de les tres primeres places. El TT Tramuntana segueix líder després de sumar una important victòria a Sallent, una de les pistes on podia tenir dificultats, i s’ assegura pràcticament, excepte una sorpresa majúscula, el primer lloc que dona dret a ascendir directament. Així que el CTT Olot, en condició de segon o tercer classificat, dependrà del partit contra el segon classificat CN Mataró el proper 11 d’ abril a la pista del Pavelló Municipal, es jugarà el pujar a Primera en una duríssima fase d’ ascens, els propers 30 i 31 de Maig.

Ahir l’ equip va tornar a oferir una molt bona imatge, guanyant el seu oponent per un clar 5-1, amb dos punts molt ben jugats pel jove jugador Nil Espert. Mentrestant, Oscar Gallego continua sense perdre ni un sol enfrontament, essent l’ únic jugador de la lliga en aconseguir-ho.

ELS DE TERCERA I INTERCOMARCAL PUNXEN

Ni uns ni altres van poder guanyar en una jornada, en que a la pista local van coincidir els tres partits, oferint una bonica i interessant tarda de tennis taula. A Tercera Nacional davant el CTT La Bisbal es va jugar un bon partit, però els empordanesos compten amb un equip molt compensat i no van donar opcions. Amb aquesta derrota l’ equip es complica una mica més la classificació i dos dels darrers tres partits de la lliga seran definitius per a la permanència.

A Intercomarcal, els olotins es van veure sorpresos pel CTT Torelló “B”, i s’ ajusten les posicions a la classificació, on l’ equip local té com a objectiu el segon lloc final.

RESULTATS I CLASSIFICACIONS:

2ª Nacional: CTT Olot, 5 – Lluïsos d’ Horta, 1; Espert (2), Tor (1) i Gallego (2)
3ª Nacional: CTT Olot, 2 – CTT La Bisbal, 4; Lara (1), Costa i Flores (1)
Intercomarcal: CTT Olot, 2 – CTT Torelló “B”, 5; Bahí, Pons (1) i Puigmal (1)

Feu un comentari