Treballades les victòries de Segona i Intercomarcal

Aquest cap de setmana ens ha portat un balanç de tres victòries i una derrotes. La derrota va ser contundent i dues de les victòries molt treballades. Molt important la victòria del equip de Segona Nacional a Sallent davant el quart classificat a qui deixen a quatre victòries i amb pràcticament cap possibilitat de entrar entre els tres primers classificats. Això que el partit es va posar molt complicat, amb un 2-0 advers al marcador, però els jugadors del CTT Olot es va saber sobreposar i treure el millor d’ ells mateixos fins a, primer igualar el marcador amb punts d’ Oscar i Tor en un igualat 3-2, i posteriorment posar-se per davant amb punt de Uribarri. Quedava pel final el duel entre els millors jugadors dels dos equips i aquí Oscar Gallego va estar novament a un gran nivell, de joc, però també física i mentalment, i es va emportar l’ enfrontament per un ajustat 3-2, posant el 2-4 final al marcador.

A Intercomarcal, primer partit de la segona fase que disputen els millors cinc equips de la primera fase. En la primera jornada el olotins van descansar, i en aquesta s’enfrontaven com a locals al CTT Sant Hilari, en lluita aferrissada pel segon lloc. Va ser un partit molt igualat, que va durar pràcticament quatre hores. Hi va haver 5 dels 7 enfrontaments resolts per 3-2. Al final l’ Olot es va imposar per 4-3 i 17-16 de jocs !!! en una igualtat que els més veterans no recordaven haver vist mai. Com a curiositat, amb l’ encontre decidit amb 4-2 al marcador, l’ Olot va afrontar el partit de dobles amb dos jugadors que no havien participat en els individuals.

A  Preferent no es va patir tant en el partit davant el TT Tramuntana “B”, en que es va jugar bé i es va aconseguir un clar 5-1.

La derrota a Tercera Nacional a casa del CER L’Escala va ser molt clara (6-0) malgrat que el joc desplegat pels jugadors del CTT Olot va ser de bon nivell.

RECONEIXEMENT A ARNAU ROCA DE LA SECRETARIA GENERAL DE L’ESPORT

En un acte celebrat a L’ Auditori de Girona amb la presència del Secretari General de l’Esport de la Generalitat, Sr. Ivan Tibau, es va fer entrega dels primers Premis Joves Promeses de l’Esport Gironí.

Els reconeixements anaven destinats als esportistes de 14 a 18 anys que haguessin guanyat una competició catalana ó fet podi en una competició superior. El palista olotí Arnau Roca en edat infantil, hi era reconegut per haver guanyat el Campionat Individual Juvenil la temporada passada. A l’acte hi va estar acompanyat de la seva família i del directiu de l’ entitat Dani Pons.

A les fotos l’equip de Segona Nacional després de la important i treballada victòria, l’ equip de Tercera amb l’ entrenador Edu Coba, i el palista Arnau Roca en el acte esmentat.

Feu un comentari