El CTT Olot se situa segona a la classificació

Després de la victòria davant el C.N. Mataró per 5-1, el club olotí es posa segon a la classificació a falta de dues jornades, i afrontarà la fase d’ascens amb la moral que dona aquesta posició. L’ avantatge real en la fase es molt relativa, donat que es juga en grups de quatre equips conformats per dos segons classificats i dos tercers. Les sensacions son bones, donat que l’equip hi arriba amb un bon nivell de joc, amb un jugador com l’Oscar Gallego que no coneix la derrota en cap enfrontament, i els demés amb bons resultats últimament.

El partit en qüestió, va ser d’un gran nivell, entre dos equips punters a la categoria, amb enfrontaments igualats i molt bon joc per ambdues parts, no exempt de tensió en diferents moments, com reflexa la fotografia de part del públic assistent.

Roca (1), Gallego (2) i Uribarri (2).

SOTS-CAMPIONS A INTERCOMARCAL

No va poder ser !! El CTT Sant Quirze va ser superior en el darrer partit de Lliga, i es va imposar per 1-6, deixant sense opcions al equip local. Tot i així el CTT Olot firma un bon campionat, donant partits a joves jugadors, que combinat amb jugadors més experimentats, ha portat l’equip a aquesta segona posició final, en una lliga que ha estat molt més igualada del que es presumia.

A la foto bona part dels components del equip.

Jugaren: Costa, Pons (1), Nogué i Colomer.

A TERCERA NACIONAL PATIREM

I molt !!! Caldrà guanyar els dos darrers partits a casa davant el Premià i a domicili del Malgrat. A nivell esportiu seria molt dur perdre la categoria, donat que cada vegada més jugadors de base necessiten per la seva millora, aquesta categoria. L’ equip ha estat irregular al llarg de la temporada, i els joves jugadors han alternat excel·lents partits amb resultats més modestos. De totes maneres, la plantilla té suficient nivell per poder obtenir els resultats necessaris. L’ equip està en l’ antepenúltima posició que els portaria a haver de promocionar, però cal fer els impossibles per evitar-ho.

Aquest cap de setmana, amb un equip molt jove, es varen posar les coses difícils al CTT Ripoll, però al final els del Ripollès es van imposar per 4-2.

Jugaren: Flores (1), Puigmal i Nogué (1).

A nivell de club es plantejava la possibilitat de tenir un segon equip a Tercera Nacional, per anar donant sortida a més jugadors joves i per altra banda, i en cas de pujar l’ equip de Segona a Tercera, poder intentar l’ascens de Tercera a Segona. Per tant molts fronts oberts i dies intensos i emocionants per davant.

Feu un comentari