Els palistes del CTT Olot, protagonistes al Torneig Intercomarcal

Es jugava el passat dissabte el Torneig Individual del Intercomarcal, en dues categories, la A als locals del Sant Quirze, aplegava els 16 millors jugadors del ranking i a Torelló es jugava el B, obert a tothom. En ambdues competicions els palistes olotins en varen ser protagonistes. En el A amb l’ excel·lent tercer lloc de Dani Pons, que completava un bon campionat i sobreposant-se a l’eliminació a semis per guanyar el partit pel tercer lloc. Com reflexa la fotografia, el guanyador va ser Juanjo Cortés del Sant Quirze, seguit de Lluis Burgaya del Borgonyà, Dani Pons i el quart David Avilés del Torelló, que entrena un dia a la setmana amb l’Olot. Jaume Borràs que meritòriament es va classificar pel A, va quedar en catorzè lloc.

Més protagonisme olotí va tenir el torneig B, en que tres dels quatre primers classificats van del CTT Olot, així Arnau Roca va guanyar amb autoritat, sense perdre cap enfrontament i cedint solament tres sets durant tota la competició. Gran actuació també d’ Oriol Puigmal, sots-campió. Els dos a la fotografia del podi. Joan Toledo quedà quart i Sergi Bahí setè, completant una molt bona participació.

EN LES LLIGUES DUES VICTÒRIES I UNA DERROTA DOLOROSA A TERCERA NACIONAL

El cap de setmana va començar bé el divendres vespre, amb la victòria davant el CER L’Escala, als locals del Pavelló Municipal. Els tres joves components del equip ens van fer gaudir amb un bon joc, participant dels punts tots tres jugadors, en especial Jaume Borràs que va contribuir-hi amb dos punts.

El dissabte, i també com a local el equip de Tercera Nacional no va saber rematar el seu rival amb 2-1 favorable, i després va obligar els visitants a anar als dobles amb una gran victòria de Víctor Flores, que va completar un gran partit. Però no va ser suficient, i en els dobles els rivals no van donar opció, desfent-se de la parella Costa-flores per 3-0. Amb aquesta derrota, el club olotí haurà de lluitar en la promoció per mantenir la categoria.

A Segona victòria molt treballada, en la visita a la pista del Ateneu de Sant Joan Despí. El partit es va haver de decidir en el partit de dobles, on aquí sí no varen donar cap opció, imposant-se per 3-0.

Resultats i alineacions:

2ª Nacional: Ateneu, 3 – CTT Olot, 4; Espert (1’5), Gallego (2’5) i Tor.
3ª Nacional: CTT Olot, 3 – TT Premià, 4; Llagostera (1), Costa i Flores (2).
Preferent Provincial: CTT Olot, 4 – CER L’Escala, 2; Lara (1), Borràs (2) i Puigmal (1).

 

Feu un comentari