Campió Provincial de Clubs

En una jornada de competició maratoniana celebrada al Pavelló de Bàscara aquest passat dissabte dia 9, el CTT Olot es va proclamar brillant campió provincial de Clubs. Es una competició organitzada per la Representació Territorial de Girona de la FCTT, i varen competir-hi 13 equips. Amb un sistema de competició de eliminatòries directes, on cada enfrontament entre equips, es juga mitjançant tres partits d’equips per banda en sistema Corbillon (4 individuals i un doble). L’ equip olotí hi va desplaçar un total de 8 jugadors, Oscar Gallego, Dani Pons, Edu Coba, Oriol Puigmal, Víctor Flores, Nil Espert, Marc Lara i Jordi Tor.

A vuitens el CTTO no va jugar al no poder ser presents en la competició el CTT Albera. No tenia un quadre fàcil l’ equip olotí que a quarts de final se les veia amb el CTT Vilablareix equip potent però a qui es varen imposar amb més facilitat de la prevista. A semis el rival va ser el TT Tramuntana, brillant campió del grup 5 de Segon Nacional. Pel potencial dels equips era el rival a batre, i possiblement una final anticipada. El CTT Olot es va imposar per 4-1 en dos dels enfrontaments, i va perdre el tercer per 5-0, amb el que es va imposar per un ajustat 8-7. El partit decisiu en que s’hi jugaven el pas a la final, va ser un doble jugat per Gallego-Coba que es van imposar a Joni-Mena.

Solament quedava el darrer obstacle, el CTT La Bisbal, que s’havia imposat al CTT Bàscara a la final. El partit no va tenir massa història, i els tres equips del Olot es varen imposar per un clar 5-0, amb un resultat final de 15-0, i CAMPIONS  !!!!

A les fotografies els components del CTT Olot i un moment del punt decisiu a semis.

JAUME CASALS S’IMPOSA EN EL PRIMER TORNEIG SÈNIOR

Darrerament ja hem informat que el CTTO va posar en marxa un grup d’ entrenament per a adults, que s’ ha anat consolidant i que en l’ actualitat compta amb una quinzena de persones que practiquen el tennis taula, sota el guiatge i aprenentatge del entrenador del club Oscar Gallego i l’ entrenadora Yuan Xi.

Els dos darrers divendres s’ ha portat a terme un Campionat entre els components d’ aquest grup. Els quatre primers classificats foren: Campió  Jaume Casals, segon classificat Jaume Bahí, tercer Jesús Bonada i quart Tom Admetlla. El divendres després de la foto de grup i l’ entrega de premis es va cloure amb un sopar de tot plegats amb membres del club, entre ells el seu President Enric Llagostera. Era un dels objectius del Club poder consolidar un grup per adults, i la cosa ha funcionat d’ una manera immillorable, fins al punt que la propera temporada possiblement competiran en categoria federada.

A les fotografies el grup al complert i el guanyador.

EL CTT OLOT AMB LA MARATÓ DE SANG

Es va obrir la sala el dissabte al matí en el marc de les activitats complementàries de la 7ª Marató de Sang, que tan bon resultat va obtenir. Com es veu a les fotografies, alguns afeccionats al tennis taula es van apropar a les instal·lacions del club per fer unes partides.

ARNAU ROCA AL SYOC DE PLATJA D’ARO

El jugador infantil Arnau Roca ha participat aquest passat cap de setmana al SYOC de Platja d’ Aro, Open Internacional classificatori pel ITTF Global Junior Circuit 2015. Els seus rivals a la fase de grups van ser el suec Truls Moregard, el portuguès Tiago Li i el francès Paul Menand. Malgrat no poder imposar-se a cap dels seus oponents, va realitzar un bon joc, i va adquirir experiència en enfrontaments internacionals. En dobles fent parella amb Iker Gonzàlez del CER L’ Escala van caure en primera ronda davant el irlandès Owen Cathcart i el belga David Colemiau.

Feu un comentari