Arnau Roca 4t al Top Estatal, Sergi Bahí sots-campió a l’Open Girona Sénior

El jugador infantil Arnau Roca es va desplaçar a Chiclana (Càdiz) per jugar el Top Estatal de la seva categoria, on s’apleguen els vuit millors jugadors del ranking espanyol. Els catalans eren majoria amb quatre jugadors presents, dos murcians, un basc i un andalús, completaven el quadre. La competició es juga en un sol grup i jugant tots contra tots, al millor de set, el que implica una gran despesa física, en jornades de dissabte i diumenge matí. El jugador olotí va acabar amb un balanç de quatre victòries i tres derrotes, i va acabar empatat a punts amb el tercer classificat, però al haver-hi perdut en l’enfrontament particular li va arravatar el tercer lloc. El campió que no va perdre un sol enfrontament va ser Javier Soria del Múrcia, i van completar el podi, Francisco Miguel Ruiz del Cartama i tercer Jon Ander Guerricabeitia del CD Fortuna. A la fotografia jugador i entrenador contents amb el joc desplegat.

Un altre jugador olotí va triomfar aquest passat cap de setmana, en aquesta ocasió Sergi Bahí es proclamava sots-campió del Open Girona fase 4 en la categoria A. Va eliminar brillantment a David Casiñol del CTT Torroella i no va poder a la final amb Manu Navarro del CER L’Escala. En aquesta competició també hi va prendre part Oriol Puigmal que no va poder passar de la fase de grups.

JORDI TOR SEGON AL TOP 8 INTERCOMARCAL

Es va jugar a Sant Quirze de Besora el TOP 8 Intercomarcal, en el que hi varen participar per ranking Jordi Tor que amb una sola derrota va ser sots campió i Dani Pons que va quedar en setè lloc.

ELS BENJAMINS ALEIX RODÉS I BLAI LLAGOSTERA  A LA CONCENTRACIÓ DE LA FCTT

Aquests dos joves jugadors van participar en una concentració de joves valors organitzat per la Federació Catalana de Tennis Taula, a les instal·lacions que aquesta Federació té a Reina Elisenda a Barcelona, juntament amb jugadors de tot el territori català, essent una molt bona experiència.

Feu un comentari