Doble decepció a les fases de permanència i ascens

Moltes expectatives s’havien posat en l’equip de Segona Nacional en la fase d’ascens a Primera Nacional que es jugava el passat cap de setmana a Villalbilla (Madrid), però no va poder ser, i a aquest objectiu incomplert, si sumava el quart lloc a la lligueta de la fase de permanència a Tercera Nacional, jugada a L’Escala. Dos objectius diferents però molt importants per a la projecció del club i els seus jugadors de base, que segurament farà replantejar diferents aspectes de la programació esportiva per la propera temporada.

En la fase d’ascens el CTT Olot va haver d’afrontar una fase de grups davant tres oponents, Maristas Huelva, Mianpi CTT Illescas i CTT Palma.  El primer partit davant l’equip toledà del Illescas, fàcil victòria per 6-0, amb punts de Roca (2), Uribarri (2) i Gallego (2). Davant el Huelva, que disposava d’un jugador argentí d’alt nivell, es va haver d’anar al doble on els andalusos es van imposar per 3-0. Jugaren Uribarri (2), Espert i Gallego (1). El darrer partit de grup era davant el CTT Palma i els olotins es van imposar per 5-1. Amb el partit ja assegurat es va donar descans a Uribarri i Gallego. Els punts els aconseguiren Tor (2), Uribarri (1), Gallego (1), Espert (1).

Quedava la jornada de diumenge amb l’enfrontament decisiu, i l’aparellament va ser amb el GPV Transportes Palletways de Elx, que també compten amb un jugador estranger de gran nivell, i que va resultar determinant en el resultat final de 4-2 pels alacantins. Jugaren per l’Olot, Roca, Gallego (2) i Uribarri.

Una vegada acabada la fase, els equips que acompanyaran als il·licitans la propera temporada a Primera, son CN Mataró (tercer classificat del grup de Segona Nacional on jugava el CTTO), Alicante TM, Maristas Huelva, CTM Bahia de Cadiz i CTM Progreso de Móstoles.

En quan a la fase de permanència a Tercera Nacional, que es jugava amb una lligueta entre cinc equips en un sol grup, i on aconseguien la permanència segura els dos primers classificats i el tercer pendent dels ascensos i descensos compensats de categories superior, la cosa va començar malament en la jornada de dissabte, on els nostres jugadors en el primer partit, van remuntar un 3-0 advers davant el CTT Ateneu de Sant Joan Despí, empatant a tres i perdent en un espectacular enfrontament de dobles. Jugaren: Nogué, Costa (1) i Flores (2). Aquest equip al final es qui s’ha imposat i ha quedat primer. En el segon enfrontament davant el CTT Vilanova, es on els olotins van estar menys encertats i van perdre per un clar 5-1. Jugaren:  Nogué (1), Coba, Flores i Toledo.

En jornada de diumenge i a priori amb poques possibilitats, el primer rival era el TT Prat, guanyador el dia abans del Ateneu per 5-1. Excel·lent partit dels jugadors del CTT Olot, que s’imposaven per 4-2, alineant a Coba, Nogué (2) i Flores (2), i permetia albirar possibilitats. Tot quedava obert davant l’últim partit amb el TT Vic, fins al punt que depenent dels resultats que es donessin, i fruit de l’enorme igualtat existent, l’Olot podia quedar segon, però també cuer. Davant els osonencs doncs tot per veure i creure. Després de perdre el primer, s’aconseguia empatar a un, però tres victòries seguides, donaven el partit al Vic. L’Olot aconseguia maquillar el resultat aconseguint un últim punt. S’alinearen Llagostera, Nogué i Flores (2).

Amb aquesta derrota i amb un balanç de una victòria i tres derrotes el CTT Olot quedava quart classificat, i per tant el seu segon equip no jugarà la propera temporada a categoria Nacional.

A la foto els components de l’expedició olotina.

Feu un comentari