Subcampions de Catalunya Infantils, i 3rs Juvenils

L’equip infantil del CTT Olot, format per Oriol Puigmal, Arnau Roca i Marc Lara, es proclama sots campió de Catalunya en els campionats celebrats a Reus aquest passat cap de setmana. I a punt van estar de pujar al graó més alt del podi, en una final molt disputada i perduda per 3-2, davant el potent equip del CTT Badalona, que compta amb dos jugadors, que recentment van estar disputant el Top Estatal a Chiclana, on també participà Arnau Roca aconseguint un meritori quart lloc. Un d’ ells Adrià Fernández tercer classificat al Torneo Estatal de Valladolid, ha signat un gran campionat quedant campió en individuals i en dobles fent parella amb el seu company d’ equip Raúl Fernández. No obstant, el campionat el van tenir a l’abast després de posar-se per davant al marcador per 2-1, després d’ un punt d’ Arnau Roca i un molt treballat punt de Marc Lara, que va guanyar el seu tercer jugador Eduard Viladegut, per 3-2 en un enfrontament en que tots els sets es van decidir per avantatges. En el següent partit Roca guanyava 2-1 al seu oponent però se li va escapar el partit, i amb 2-2 al marcador els de Badalona no van desaprofitar l’ocasió d’imposar-se. Anteriorment a quarts es van imposar al CTT Esparraguera per 3-1 i a semis al CN Tarraco per 3-2. La fita es molt important pel CTT Olot i destaca la bona labor que s’ està realitzant amb la base. No es fàcil aconseguir aquests resultats i la prova està en que feia nou anys que el Club no ho aconseguia, en aquella ocasió l’ equip juvenil que integraven Xavi Gonzàlez, Joan Toledo, David Colomer i Aniol Sellas.

En la competició de dobles, bon paper dels palistes olotins, així Arnau Roca jugant amb Oriol Lario del CTT Calella quedaven tercers, Sergi Bahí amb Arnau Lloret quedaven eliminats a quarts precisament davant aquests, i Oriol Puigmal amb Marc Lara a vuitens.

Ja en la competició individual, en la fase de grups de la que quedava absent Arnau Roca com a cap de sèrie, Sergi Bahí primer i Oriol Puigmal segon, pasaven al quadre, i Marc Lara tercer de grup no ho aconseguia. Ja en el quadre el jugador que va avançar més fou Roca que quedà eliminat a quarts de final.

JORDI TOR CAMPIÓ A SANT QUIRZE

Bon torneig del palista del CTT Olot, que va aconseguir imposar-se en aquest prestigiós campionat on el juvenil Víctor Flores quedà tercer i Dani Pons quart.

MOLT BON TORNEIG SOCIAL DEL CTT OLOT PELS MÉS JOVES

Emocionant Torneig pels jugadors del CTT Olot el passat dissabte a les instal·lacions del Club. Molt bon ambient amb molts acompanyant animant els joves palistes, que en un futur proper hauran de defensar la samarreta del club en competicions més importants. Els primers quatres classificats en les dues categories de alevins i benjamins respectivament van ser, Marc Bonifacio, Cesc Tresserras, Pau Costa i Alex Melero, i els més petits, Pau Puigdemont, Joan Josep Font, Roman Natina i Pau Font.

TERCERS CLASSIFICATS ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA JUVENIL

En aquesta ocasió ha estat un tercer lloc en una categoria de juvenils molt més complicada que d’altres, donat que hi ha jugadors de tres edats diferents i bona part dels millors jugadors estan participant a lligues de Primera Nacional. Sota l’ excel·lent organització del CTT Ripollet, en aquesta població es va celebrar durant el passat cap de setmana els Campionats de Catalunya Alevins i Juvenils. La tripleta que representava el club olotí estava composada per Nil Espert, Víctor Flores i l’ infantil Arnau Roca.

En el primer partit es varen imposar amb més dificultats de les previstes al Falcons “B” de Sabadell per 3-1, amb dos punts d’ Espert i un de Roca. El següent enfrontament de quarts era davant un potent CN Tarraco. Bon partit del CTT Olot que també es va imposar per 3-1 amb punts de Espert (2) i Flores (1). Arribava la semifinal davant el màxim favorit el CPP Igualada. Malgrat la dificultat del rival, el bon joc desplegat fins al moment pels palistes olotins, donava a penar en que tot era possible. El partit es va posar favorable per 2-1 després de tres enfrontaments, amb punts de Espert i Flores. Quedava un últim esforç amb enfrontaments davant dos dels millors jugadors del torneig, així Espert davant Joan Masip començava avançant-se 1-0, però no va poder amb el jugador que te més talent en el panorama català juvenil. Amb 2-2 el punt decisiu enfrontava a Albert Matzuoka amb Arnau Roca. Igual desenvolupament del partit. Roca guanyava el primer set, per després perdre finalment. S’ escapava, amb resignació, l’ oportunitat de lluitar pel campionat, donat que l’ altre finalista el Bombons Blasi Xaloc Olesa era un equip assequible pels nostres jugadors.

Calia sobre posar-se a la derrota per afrontar el partit pel tercer lloc davant el Termotur Calella. Victòria per 3-1, col·laborant els tres jugadors a la victòria amb un punt aconseguit per cadascun d’ ells. Molt meritori tercer lloc final en un torneig amb un elevat nivell de joc.

SERGI BAHÍ CAMPIÓ PER EQUIPS ALEVINS AMB EL CTT VILABLAREIX

El palista olotí que juga amb el CTT Vilablareix es va proclamar campió per equips, guanyant la final al CER L’ Escala per 3-1. Bahí va realitzar un bon campionat perdent un sol punt, a la final davant el jugador escalenc Norbert Tauler, i guanyant en el partit de semis a Arnau Pons del CETT Esparraguera, un dels jugadors amb més projecció.

El palista olotí ha completat uns bons campionats quedant eliminat a quarts de final per Arnau Pons, que ha guanyat el torneig i arribant a semis en dobles.

INDIVIDUALS I DOBLES

Víctor Flores havia de jugar un grup de prèvies on va quedar primer de grup i passava al quadre final, on estaven classificats per rànking Nil Espert i Arnau Roca. En la ronda de 1/16 resultats positius pels tres jugadors. Espert guanyava 3-1 a Senen Alegret del Tarraco, Flores 3-1 a Roger Blanco del Vilanova i Roca 3-1 a Manel Redondo del Vilafranca. Ja a 1/8 mala sort en l’aparellament de Espert i Roca, que jugaven contra Matzuoka i Masip del Igualada. Els dos quedaven eliminats per 3-0. Flores tampoc passava ronda al caure per 3-1 davant Andreu Gómez del Falcons.

En dobles a 1/8 la parella Espert-Roca s’imposaven a Ruiz-Sayago dels Falcons per 3-1, però quedaven eliminats a quarts sorprenentment davant Aragall de la Garriga i Alegret del Nàstic. Oportunitat perduda per posar-se a semis i lluitar pel podi.

I ARA ALS CAMPIONATS D’ ESPANYA A ANTEQUERA

Del proper 19 de juny i fins el 28 es jugaran a Antequera, els Campionats d’ Espanya. El CTT Olot hi desplaça junt amb l’ entrenador Oscar Gallego, l’ equip infantil format per Oriol Puigmal, Arnau Roca i Marc Lara, i el juvenil amb Nil Espert, Víctor Flores i Arnau Roca. També hi serà present, defensant al CTT Vilablareix el palista olotí Sergi Bahí.

Feu un comentari