Nous èxits del C.T.T. Olot als campionats provincials

Enric Llagostera en veterans, Alex Nogué en juvenils i l’equip juvenil, campions

A Vilablareix i durant el calorós cap de setmana passat, es van celebrar els Campionats Provincials de edats per equips i individuals i dobles de totes les categories. El CTT Olot hi van aconseguir el campionat provincial individual en la categoria de veterans per part de Enric Llagostera i en juvenils per Alex Nogué que en la final es va imposar al seu company d’equip Víctor Flores. Primer lloc per l’ equip juvenil composat per Jaume Borràs, Oriol Puigmal, Víctor Flores i Alex Nogué. També èxit en la categoria sènior, on Dani Pons va aconseguir un important sots-campionat i Joan Toledo el tercer lloc.

ARNAU ROCA SEGON AL TOP CATALÀ

En aquesta ocasió a Les Borges Blanques i sota unes condicions excepcionals per les elevades temperatures, que en algun moment del cap de setmana van fer que es plantegés suspendre la competició, es va jugar el Top Català de totes les categories, on hi participen els millor vuit jugadors per ranking, en un torneig on juguen tots contra tots. Dos palistes olotins hi prenien part. Arnau Roca  en el Top Infantil, va firmar un molt bon torneig que el va portar al segon lloc amb un balanç de sis victòries i una sola derrota davant el campió Adrià Fernández del Badalona.

L’altre palista olotí, Sergi Bahí en categoria aleví, va aconseguir un sisé lloc amb tres victòries i quatre derrotes.

Feu un comentari