Nou acord de patrocini per part de Ammerländer

Recentment hem aconseguit un important acord de col·laboració per part de Ammerländer i la seva filial Ammerland Ibérica durant els propers 3 anys. Desitgem que sigui molt profitós.

Ammerland és una de les més grans regions de producció lletera a Alemanya.

Com a filial de Molkerei Ammerland eG, pertanyen a una de les grans i independents indústries làctiques a Alemanya. En una de les instal·lacions més modernes d’Europa es produeixen, amb una experiència de més de 125 anys, productes làctics que es comercialitzen, a través de Ammerland Ibérica, a la Península Ibèrica, Illes Balears i Illes Canàries sota la marca comercial Ammerländer.

Ammerland recull i processa diàriament més de 4,5 milions de litres de llet crua. Els productes són formatges exquisits, productes làctics frescos, mantega, llet en pols, a més d’altres especialitats lleteres per a la indústria i els consumidors.

[iframe src=”http://olottv.xiptv.cat/embed/206863″ width=”100%” height=”400px”]

 

Feu un comentari