Desfeta monumental! El CTT Olot no guanya cap partit.

Cap de setmana per oblidar, el que ha dut a terme el club olotí, doncs no ha estat capaç de guanyar en cap dels seus quatre partits jugats. Si bé totes les derrotes son doloroses, especialment ho és la del debut a Primera Nacional jugat a Borges. El CTT Olot s’hi desplaçava amb dos dels seus pesos pesants, Gallego i Panareda, ben acompanyats pel jove Arnau Roca. Doncs tot i així, els lleidatans es va emportar la victòria per un clar 4-2 i solament els dos punts de Gallego varen maquillar el resultat. Malgrat tot en els tres primers enfrontaments, tant Panareda com Roca van perdre els seus enfrontaments en el cinquè set i per 12-10. D’ haver caigut algun d’aquests punts pel costat olotí el partit podia haver canviat molt. La categoria es molt dura i caldrà treballar de valent.

A Segona i Tercera Nacional, resultat idèntic 5-1 en els seus desplaçaments a Badalona i Vic respectivament. A Badalona els olotins es varen trobar un rival molt fort, en un estat de forma sorprenent per ser a principis de temporada. En cap moment es va veure un CTT Olot capaç de tirar endavant el partit. Ja amb 5-0 Víctor Flores aconseguia el punt del honor.

A Vic, el partit va ser més disputat, i com a Primera, dos dels tres primers enfrontaments es van resoldre per sengles 3-2. Sergi Bahí va aconseguir el punt.

A Preferent provincial jugant com a local davant el CTT La Bisbal, es va poder veure un partit entretingut, però els empordanesos es van emportar una victòria còmoda per 2-4.

L’equip de Segona Provincial descansava aquest cap de setmana, i ja treballen de valent pel seu debut a casa d’aquest proper cap de setmana.

Resultats i Alineacions:

1ª Nacional: CTT Borges, 4 – CTTO, 2; Gallego (2), Panareda i Roca.
2ª Nacional: CTT Badalona, 5 – CTTO, 1; Pons, Tor i Flores (1).
3ª Nacional: TT Vic, 5 – CTTO, 1; Coba, Sergi Bahí 1) i Nogué.
Preferent: CTTO, 2 – CTT La Bisbal, 4; Toledo, Puigmal (1) i Borràs (1).

Feu un comentari