Primera jornada amb victòries a Nacional i derrotes a Provincial

Aquest cap de setmana han començat les lligues i el CTT Olot Ammerländer s’ha estrenat amb victòries a Segona i Tercera Nacional i derrotes a Preferent i Segona Provincial. L’equip de Primera Nacional descansava en aquesta primera jornada, donat que al haver-hi equips de les Balears hi ha dobles enfrontaments per estalviar desplaçaments.

Hi havia un cert nerviosisme en els diferents equips, en el cas de Segona Provincial, totalment justificat, tota vegada que es el nou equip del grup de sèniors que es venen preparant des de la passada temporada. En les altres categories tot i fer-ho amb jugadors bregats en la competició, sempre costa el primer partit, especialment si es com a local.

A Segona i Tercera Nacional, doble enfrontament com a locals davant el CER L’Escala, que es van resoldre de manera contundent per 6-0 ambdós enfrontaments. En el de Segona l’Olot va poder disposar del que en principi serà l’equip de Primera (Gallego, Panareda i Roca) i això es va notar. Fins i tot els visitants varen prescindir de jugar amb el seu millor jugador al veure les poques possibilitats, i van jugar amb dos alevins.

El de Tercera tenia més dificultat. Malgrat jugar amb Dani Pons, jugador experimentat a Segona i amb Edu Coba i Víctor Flores, jugadors amb experiència a la categoria, els joves jugadors escalencs imposaven respecte. El partit de seguida es va posar a favor dels olotins que varen acabar guanyant molt fàcil per 6-0 i 18-2 de jocs que donen compte de la superioritat local.

Dos bones victòries per començar bé un es lligues que seran molt competides i que serà important anar sumant victòries quan abans millor.

Ja en categoria provincial l’ equip de Preferent es desplaçava a Girona per enfrontar-se a l’ AVAP. Es una pista difícil per les seves condicions, i a més compten amb un equip prou competitiu i que lluitarà per les primeres places per intentar assolir l’ ascens a Tercera Nacional. La jove tripleta que presentava l’ Olot amb Puigmal, Borràs i Nogué, ja amb experiència a la categoria, va realitzar un partit molt seriós que es va acabar decidint pel costat local en el doble, després de avançar-se l’ equip olotí dues vegades al marcador 1-2 i 2-3, no va poder rematar la victòria. Resultat final de 4-3, però aquest equip ens donarà grates sorpreses i disfrutarem de ben segur.

A Segona Provincial debut del equip sènior amb un desplaçament prou complicat a La Jonquera per enfrontar-se al CTT Albera. Derrota clara en el seu primer partit davant un conjunt local més experimentat. Segur que l’ equip se sentirà més arropat quan jugui a casa, si més no en els primers partits.

Resultats i alineacions:

2ª Nacional: CTTO Ammerländer, 6 – CER L’Escala, 0: Gallego (2), Roca (2) i Panareda (2)
3ª Nacional: CTTO Ammerländer, 6 – CER L’Escala, 0: Pons (2), Coba (2) i Flores (2)
Preferent Provincial: AVAP, 4 – CTTO Ammerländer, 3: Puigmal, Nogué (2) i Borràs (1)
2ª Provincial: CTT Albera, 6 – CTTO Ammerländer, 0: Prieto, Casals i Jaume Bahí.

Feu un comentari