Complicada victòria a Primera Nacional i solvència a Segona Nacional

L’equip de Primera Nacional va patir de valent per endur-se la victòria de la pista del Esparraguera, i va necessitar del partit de dobles per vèncer els locals, un equip que encara no ha assaborit la victòria però que va complicar molt la vida als olotins. De totes maneres, els tres enfrontaments perduts pels jugadors del CTTO Ammerländer van ser per ajustats 3-2 i per tant el marcador podia haver estat molt diferent. Al final el doble jugat per Gallego – Uribarri van guanyar per un clar 3-0.

En canvi a Segona Nacional, victòria clara i contundent davant el Ateneu per 6-0 i 18-2 de jocs, el que dona compte de la claredat del resultat.

A Tercera, malgrat jugar un bon partit els dos joves jugadors, Puigmal i Bahí, solament el sènior Edu Coba va ser capaç de puntuar davant un rival difícil, que es va emportar una victòria més àmplia, de pel que havia fet mèrits.

A categories provincials, dues derrotes per 2-4, davant rivals que van complicar les coses als de casa. No obstant, en ambdós partits el CTTO Ammerländer a tenir les seves possibilitats.

En conjunt jornada no positiva del tot, però que comença a veure recuperar-se l’equip de Primera que se situa amb dos victòries i dues derrotes. El de Segona amb aquesta victòria puja al tercer lloc de la classificació, i el de Tercera amb un balanç de tres i tres, es troba a mitja taula.

En les competicions provincials caldrà començar a espavilar, doncs l’equip de Preferent amb una sola victòria ocupa la penúltima posició que el portaria a baixar de categoria. I el de Segona no s’ha estrenat, però aquí l’important es anar agafant ritme de competició, i de ben segur que les victòries arribaran.

Resultats i alineacions:

1ª Nacional: CTT Esparraguera, 3 – CTTO, 4; Gallego (2’5), Roca i Uribarri (1’5).
2ª Nacional: CTTO, 6 – Ateneu, 0; Panareda (2), Pons (2) i Flores (2).
3ª Nacional: CTTO, 1 – CTT Malgrat, 5; Coba (1), Bahí i Puigmal.
Preferent: CTTO, 2 – CTT Camprodon, 4; Llagostera, Nogué (2) i Borràs.
2ª Provincial: CTTO, 2 – CTT Bàscara, 4; Jiménez, Casals (1) i Prieto (1).

Feu un comentari