Doble victòria del CTT Olot Ammerländer a Tercera Nacional

Doble partit aquest cap de setmana com a locals, i doble victòria, que donen un impuls important a la classificació. La de divendres vespre davant el Premià molt treballada, i molt clara la del dissabte davant el Sant Celoni. A destacar el doble partit del jugador Dani Pons, invicte en els dos enfrontaments.

Victòria clara també dels de Segona Nacional a Torroella. En canvi a Provincial no va haver-hi tanta sort, així els de Segona perdien clarament a la pista del Tramuntana, i els de Preferent, a La Jonquera davant l’ Albera en un partit molt ajustat i decidit als dobles.

Malgrat no ser un cap de setmana perfecte, veiem com els equips van agafant el pols a la competició, i es veu que els jugadors van jugant menys tensos, el que facilita que es vegin partits atractius, ben jugats i amb bona estratègia davant els oponents.

Resultats i alineacions:

2ª Nacional: CTT Torroella, 1 – CTTO, 5; Roca (2), Panareda (2) i Flores (1).
3ª Nacional: CTTO, 4 – TT Premià, 2; Costa (1), Pons (2) i Nogué (1).
3ª Nacional: CTTO, 6 – CTT S. Celoni, 0; Pons (2), Bahí (2) i Coba (2).
Preferent Provincial: CTT Albera, 4 – CTTO, 3; Puigmal (2), Colomer i Borràs (1).
2ª Provincial: TT Tramuntana, 6 – CTTO, 0; Prieto, Casals i Admetlla.

BONA PARTICIPACIÓ DELS JOVES PALISTES OLOTINS AL TORNEIG HORITZÓ

El passat dissabte es va jugar a Camprodon una nova fase del Torneig Horitzó, que organitza la Representació Territorial Gironina. En aquesta ocasió fins a vuit joves palistes del CTT Olot hi van participar, acompanyats dels entrenadors Oscar Gallego i Esteve Homs. Cesc Tresserras i Pau Puigdemont van fer primers de grup. Aurò Vernet, Pau Portils, Joan Josep Font i Aleix Rodés, segons i Blai Llagostera i Mario Calim tercers. Ja en el quadre final, el palista Pau Puigdemont va arribar a semi finals, aconseguint pujar de grup.

A les fotos, els participants amb E.Homs i una bonica foto de Pau Puigdemont escoltant els consells d’ Oscar Gallego.

Feu un comentari