El CTT Olot no troba el camí de les victòries

Un nou cap de setmana en blanc dels equips del CTT Olot. Els tres partits de categoria Nacional s’ entravessen i no es pot amb cap dels oponents. Especialment dolorosa la derrota a casa del equip de Segona Nacional davant el CTT Vilablareix, que s’estrena a la categoria, i que va mereixedor de la victòria. El partit de Tercera davant el CTT Ripoll jugat al Pavelló olotí era d’ entrada un partit complicat. ES va lluitar i es van tenir algunes opcions, però al capdavall no va poder ser.

A Primera Nacional, segona ensopegada com a visitants, en aquest cas a Torelló. L’ equip osonenc, canvia molt de si juga ó no Jordi Piella, jugador amb molts anys a Superdivisió. En aquest cas, va formar part de la tripleta local i va condicionar totalment el resultat.

L’equip que va fer gaudir el públic assistent, va ser el de Segona provincial, que s’ estrenava com a local, davant el Sant Feliu de Guíxols. Es va perdre, però va ser ben jugat pels debutants jugadors olotins.

Resultats i alineacions:

1ª Nacional: CTT Torelló, 5 – CTTO, 1; Roca, Gallego (1) i Toledo.
2ª Nacional: CTTO, 2 – CTT Vilablareix, 4; Panareda (2), Flores i Tor.
3ª Nacional: CTTO, 2 – CTT Ripoll, 4; Costa, Pons (1) i Bahí (1).
2ª Provincial: CTTO, 2 – CTT Sant Feliu de Guíxols, 4; Prieto (2), Bonada i Admetlla.

PAU PUIGDEMONT ALS ENTRENAMENTS DE LA RTG

La Representació Territorial Gironina de la FCTT, convoca diversos joves jugadors dels diferents equips a realitzar entrenaments comuns. En aquesta ocasió el jugador del CTT Olot convocat per realitzar una d’ aquestes sessions d’ entrenament celebrada a L’Escala va ser en Pau Puigdemont, com es pot apreciar a la fotografia.

Feu un comentari