Important victòria a Preferent Provincial

Cap de setmana amb un sol partit jugat, i en que el CTT Olot va assolir una treballada victòria davant la seva afició enfront del CTT Palafrugell. En dues ocasions els locals es van posar per davant 1-0, 2-1, però llavors el partit es va complicar. Els baix empordanesos es van avançar 2-3, i l’ Olot va poder empatar a tres. Tot per decidir en el partit de dobles, on la parella Toledo-Borràs van jugar un gran encontre i es van acabar imposant. 4-3 final. Jugaren: Puigmal (1), Toledo (1’5) i Borràs (1’5).

A les fotos l’equip, i l’agraïment al patrocinador principal Ammerländer.

EL CTT OLOT RECONEGUT A LA NIT DELS CAMPIONS DEL MUNDO DEPORTIVO

El jugador David Colomer i el jugador i membre de la Junta Joan Toledo, van assistir el passat divendres a la Nit dels Campions, que cada any organitza el Mundo Deportivo, per premiar i reconèixer a tots aquells equips i entitats que han assolit l’ ascens de categoria en totes les modalitats esportives.

Va ser un bon acte, on els representants del club olotí, van compartir èxits i experiències amb companys de moltes altres activitats esportives.

BON JOC EN LA PARTICIPACIÓ AL TORNEO ZONAL

Durant els dies 31 d’Octubre i 1 i 2 de Novembre, cinc palistes del CTT Olot, Jaume Borràs, Oriol Puigmal, Sergi Bahí, Víctor Flores i Arnau Roca, acompanyats dels entrenadors Oscar Gallego i Xavi Panareda, van disputar a la ciutat costanera de Salou, el Torneo Zonal que aplega als palistes de Catalunya, Navarra, Aragó i Balears, i on els deu primers es classifiquen per Torneo Estatal, que aplega els millors classificats dels 4 Zonals que es juguen i els millors del ranking.

El joc desplegat pels palistes olotins sense excepció va ser d’ un nivell molt alt, i així, Roca, Flores i Bahí quedaven primers de grup, i es classificaven pel quadre final directament. Puigmal tercer, es veia obligat a jugar una prèvia, on va quedar eliminat. I Borràs, en un grup fort, no va poder classificar-se.

Bahí, en el seu primer any de infantil, quedava eliminat a vuitens. Igualment Roca i Flores, queien en aquesta ronda, havent d’enfrontar-se pels llocs del nou al setze. Al final Roca novè, en el seu primer any de juvenil (venia de  guanyar el Zonal l’any anterior i fer tercer fa dos anys, ambdós en categoria infantil) i per tant classificat per l’ Estatal, i Flores i Bahí, del 13 al 16.

Feu un comentari