Per fí arriben les victòries, i quines victòries!

Importants victòries a Primera i Segona Nacional. Després d’ uns caps de setmana complicats, on les coses no acabaven de sortir bé, en aquesta ocasió ens toca felicitar al club olotí per aquestes victòries davant adversaris prou complicats. A Primera, estrena com a local davant el CTT Alcúdia, que compta a les seves files amb un veterà jugador xinés, Jian Wei Zhang, cosa que d’entrada complica, i molt, les coses. L’ equip de les illes, que no ha guanyat cap partit, dona idea de lo complicada que es la categoria. Davant el jugador oriental, gran actuació dels dos jugadors que s’hi van enfrontar, Arnau Roca i Jon Uribarri, que van aconseguir posar-li les coses molt complicades, fins al punt que els dos enfrontaments es van decidir en el cinquè set i per avantatges.

Gran partit del jove Roca, en el primer partit de la tarda, en que es va imposar 3-0 a un jove talent balear com Nacho de la Vega. La solvència de Gallego posava el 2-0 al marcador i aplanava el camí cap a la victòria. Després de la derrota d’ Uribarri davant el xinés, nova victòria de Gallego per posar el 3-1. La victòria es resistia amb el segon punt del xinés davant Roca. Ja el punt final guanyat amb facilitat per Uribarri, i eufòria continguda a la sala del tenis taula.

L’eufòria es va desfermar, quan es va saber el resultat final del equip de Segona Nacional, que amb Panareda fent equip amb el juvenil Flores i l’ aleví Bahí, aconseguien una contundent victòria a casa del TT Premià per 1-5. Expressava l’ experimentat Xavi Panareda, que havia gaudit de valent del joc dels dos joves jugadors, que es varen imposar a jugadors experimentats a la categoria.

Aquests resultats generaran seguretat i força en els jugadors olotins del planter, que aquest proper cap de setmana a Salou participaran al Torneo Zonal, davant jugadors de Catalunya, Navarra, Aragó i Balears. Amb els entrenadors Oscar Gallego i Xavi Panareda, viatjaran a terres tarragonines, Flores, Borràs, Roca, Puigmal i Bahí.

A SEGONA PROVINCIAL ACARICIEN LA VICTÒRIA

Quina llàstima !! El divendres es va veure un molt bon partit davant el TT Tramuntana. Amb 3-3 al marcador tot depenia del doble, on els empordanesos es van mostrar superiors. L’ equip local es va fent a la categoria, i la primera victòria no es pot resistir gaire més.

Resultats i Alineacions:

1ª Nacional: CTTO, 4 – CTT Alcúdia, 2; Gallego (2), Roca (1) i Uribarri (1).
2ª Nacional: TT Premià, 1 – CTTO, 5; Panareda (2),Flores (2) i Bahí (1).
2ª Provincial: CTTO, 3 – TT Tramuntana, 4; Casals (1), Prieto (2) i Laura Arroyo

Feu un comentari