Victòria treballada, i derrota dolorosa, a Primera Nacional

L’equip de Primera Nacional tenia doble jornada aquest cap de setmana i els afrontava amb el tres palistes de més experiència que té en plantilla en aquests moments. Era important sumar ja que la categoria es molt dura i els equips estan enormement igualats.

El dissabte com a local s’enfrontava a un clàssic de Primera com es el Sant Cugat. Va ser una victòria molt treballada, i que es va tirar endavant duent a terme un joc molt tècnic, encara que potser poc vistós. Amb 2-1 al marcador, Oscar Gallego patia més del compte per posar el tres al marcador. Quedaven dos enfrontaments molt igualats i que en el pitjor dels casos podia portar el desenllaç del partit als dobles. No va ser així, Uribarri s’imposava al seu jugador de més nivell, i Panareda ho arrodonia fins al 5-1.Era la tercera victòria del curs i donava ànims per afrontar el diumenge el desplaçament a Igualada. Però aquí va venir la patacada, i els mateixos jugadors varen ser incapaços d’endur-se’n la victòria de les terres de l’Anoia. 4-2 pels locals i els dos punts aconseguits per Panareda. En un partit en que Gallego no puntuï, es molt complicat que el CTT Olot – Ammerländer, aconsegueixi tirar endavant l’enfrontament. Des de que va fitxar pel CTTO, ja fa sis temporades, no recordem un sol partit en que Gallego perdi els seus dos enfrontaments. En el seu descàrrec, dir que va estar en febre els darrers dies de la setmana i que les seves condicions no eren precisament les òptimes per afrontar la doble jornada.

L’equip olotí amb tres victòries i tres derrotes, es troba a meitat de taula, i el proper dissabte visitarà la pista dels Falcons de Sabadell, segons a la classificació.

La resta de resultats del cap de setmana es van saldar amb derrotes més o menys clares. L’equip de Preferent haurà de començar a treballar de valent per sortir de la penúltima posició que els portaria al descens. El de Tercera es troba a mitja taula i el de Segona, malgrat la clara derrota, es manté quart.

Resultats i Alineacions:

1ª Nacional: CTTO, 5 – CTT Sant Cugat, 1; Gallego (2), Uribarri (2) i Panareda (1)
1ª Nacional: CPP Igualada, 4 – CTTO, 2; Gallego, Uribarri i Panareda (2).
2ª Nacional: TT Parets, 6 – CTTO, 0; Pons, Tor i Flores.
3ª Nacional: TT Tramuntana, 6 – CTTO, 0; Bahí, Coba i Puigmal.
Preferent Provincial: TT Tramuntana, 4 – CTTO, 2; Colomer, Borràs (1) i Toledo (1).

Feu un comentari