Primera victòria a Segona Provincial

L’equip de Segona Provincial va aconseguir la seva primera victòria davant el CTT Campllong per un clar 5-1, i demostra que va agafant el pols a la categoria. Importants també els resultats favorables aconseguits a Preferent davant el Vilablareix i a Tercera Nacional davant el mateix rival i a Segona davant el CTT El Centre. L’únic equip que aquest passat cap de setmana no va assaborir la victòria va ser el de Primera a la pista dels Falcons de Sabadell, on es varen trobar amb un rival molt potent, amb Ferran Brugada a la alineació, jugador que fins la passada temporada va estar competint a Superdivisió.

TROBADA ESCOLAR AMB ÈXIT

Es va celebrar la Trobada Escolar, com a continuació de l’activitat de tennis taula que es duu a terme en hores lectives, i va ser tot un èxit. Els primers classificats foren: 1er Aleix Rodés (Pla de Dalt), 2on Aina Rodés (Pla de Dalt), 3er Clara Ferrés (Petit Plançó) i 4art Emili Safra (Sant Roc).

ARNAU ROCA AL OPEL INTERNACIONAL DE PORTUGAL

Com a integrant de la selecció catalana, va estar participant en l’Open de Loulé a Portugal entre el 18 i el 22 de Novembre. No va poder passar al quadre principal després de la fase de grups, però va arribar a semifinals del quadre de consolació. Bona participació per adquirir experiència en àmbits internacionals.

Resultats i alineacions:

1ª Nacional: Falcons, 5 – CTTO, 1; Gallego (1), Flores i Panareda.
2ª Nacional: CTTO, 4 – El Centre, 2; Roca (2), Tor (1) i Pons (1).
3ª Nacional: CTTO, 5 – CTT Vilablareix, 1; Coba (2), Bahí (2) i Costa (1).
Preferent: CTTO, 5 – CTT Vilablareix, 1; Nogué (2), Toledo (2) i Puigmal (1).
2ª Provincial: CTTO, 5 – CTT Campllong, 1: Casals (2), Prieto (2) i Bonada (1).

 

Feu un comentari