Aleix Melero 3r a l’Horitzó i doble triomf a Primera Nacional

Doble jornada com a local del equip de Primera Nacional aquest cap de setmana. Jugava divendres a la tarda davant el Sant Josep eivissenc i dissabte davant el TT Vic. Dos victòries per 4-2 per dissipar dubtes a falta d’una jornada per acabar la primera volta. En aquest moment l’equip està amb un balanç de sis victòries i quatre derrotes, a una sola victòria de la tercera plaça, però tan sols amb dues més que el tercer per la cua, que descendiria. Per tant, molta igualtat en aquesta categoria.
En els partits de Segona i Tercera Nacional, els oponents del Olot, que jugava com a local, es van presentar sense el seu millor jugador. Els de Segona ho van saber aprofitar guanyant al CTT Tona per 4-2, en un duel que sempre va acompanyat d’una gran rivalitat, i que permet l’equip olotí situar-se en una còmoda quarta posició amb un balanç de 6-4 com els de Primera. En canvi, l’equip de Tercera no va poder aprofitar l’ocasió i va perdre per un ajustat 3-4 davant el Sant Quirze.
Mals resultats en els dos enfrontaments de provincial amb dues derrotes clares per 6-0 en les visites a Bàscara en Preferent i Camprodon a Segona.

Resultats i Alineacions:

1ª Nacional: CTTO, 4 – Sant Josep, 2; Gallego (2), Uribarri (1) i Panareda (1).
1ª Nacional: CTTO, 4 – TT Vic,2; Panareda (1), Gallego (2) i Uribarri (1).
2ª Nacional: CTTO, 4 – CTT Tona, 2; Pons (1), Roca (1) i Tor (2).
3ª Nacional: CTTO, 3 – Sant Quirze, 4; Bahí (1), Coba (1) i Costa (1).
Preferent: CTT Bàscara, 6 – CTTO, 0; Puigmal, Toledo i Colomer.
2ª Provincial: CTT Camprodon, 6 – CTTO, 0; Admetlla, Bonada i Casals.

ALEIX MELERO ACONSEGUEIX PUJAR DE NIVELL QUEDANT TERCER

Un bon grapat de joves palistes es van desplaçar el passat dissabte a Figueres i Bàscara per jugar una nova fase del Torneig Horitzó. En el grup D, eliminatòria de quarts entre els olotins Aleix Melero i Nil Liñàn, on el guanyador s’assegurava el pujar al grup C. Victòria de Melero al cinquè set per 11-9. Ja a semis no va poder amb el seu oponent i es va haver de conformar amb un meritori tercer lloc. En el mateix grup D, van prendre part, Edu Torres, Joan Josep Font, Roman Natyna, Mario Calim i Aleix Rodés.
En el grup C, hi van participar Cesc Tresserras i Pau Puigdemont, i en el B, Pau Portils, Marc Bonifacio, que va entrar al quadre final, i Andreu Bravo.

SERGI BAHÍ A UNA CONCENTRACIÓ INTERNACIONAL A VALLS

Del 19 al 23 de Desembre el palista del CTT Olot Sergi Bahí, va prendre part, convidat per la Comissió Tècnica de la FCTT, en una concentració internacional amb jugadors francesos a la localitat de Valls, juntament amb altres jugadors benjamins, alevins i infantils.

ARNAU ROCA QUART AL TOP CATALÀ JUVENIL

El jugador Arnau Roca va participar els passats 2 i 3 de Gener a Les Borges Blanques al TOP Català Juvenil, que aplega els vuit millors palistes de cada categoria per ranking. Va quedar quart amb un balanç de quatre victòries, entre elles davant qui va quedar tercer, i tres derrotes. El guanyador fou Albert Kenji Matsuoka del CPP Igualada.

Feu un comentari