El CTT Olot Ammerländer aprofita el mercat d’hivern i incorpora dos jugadors contrastats

Bona tasca la del CTT Olot en aquest mercat d’hivern incorporant dos jugadors contrastats, malgrat que portaven algun temps sense competir. Per recolzar l’equip de Segona Nacional, s’ha incorporat a Josep Mª Gómez, jugador amb experiència a Primera Nacional, i que havia estat entrenador i jugador del primer equip, en la temporada 2008-2009 i jugador solament en la següent. No obstant, en l’actualitat portava una temporada i mitja sense competir. Ja ha tingut ocasió de debutar aquest diumenge en la jornada que els enfrontava al CTT Cardedeu, i no s’ha pogut estrenar amb victòria, al caure per un ajustat   4-3. L’altre jugador que incorpora el club es Carles Font, jugador que portava uns temporades sense competir, però que durant molts anys va estar jugant a Superdivisió i Divisió d’Honor, amb el CTT Calella, i va fer equip durant alguna temporada amb Oscar Gallego a Divisió d’Honor amb el CTT Bàscara. Aquest jugador s’incorporarà gradualment al club, tota vegada que en l’actualitat es l’entrenador del TT Cassà, i no deixarà aquesta tasca. La incorporació respon bàsicament, per poder fer equip de veterans de +40 anys amb l’esmenta’t Gallego i amb Jon Uribarri, i competir en els Campionats d’Espanya amb moltes possibilitats de podi. Igualment arribat el cas podria ajudar l’ equip de Segona Nacional, en el cas de que el necessités. Per tant, el CTTO que no descansa i reforça la plantilla.

TRES VICTÒRIES SEGUIDES A PRIMERA NACIONAL ALLUNYEN LA NECESSITAT DE INCORPORAR UN ESTRANGER

Ha finalitzat la primera volta de la competició i l’equip amb les tres últimes victòries seguides, allunya momentàniament el fantasma de les últimes places. La categoria està molt comprimida, així el club olotí està amb un balanç de 7 victòries i 4 derrotes, el líder Falcons de Sabadell, està solament am b dues victòries més, però el tercer per la cua ha guanyat quatre partits, el que demostra la igualtat existent. En aquests moments, el CTT Esparraguera i CTT Alcúdia amb una sola victòria, semblen abocats a ocupar les darreres posicions, però està molt obert. Els quatre jugadors que han participat en aquestes tres últimes jornades, Panareda, Uribarri, Roca i Gallego, han demostrat estar en un bon moment de joc, el que corrobora les opinions dels directius del Club, en el sentit de que la plantilla es suficient i té el nivell apropiat per assegurar la permanència.

BONA VICTÒRIA A PREFERENT I DERROTES A SEGONA I TERCERA NACIONAL I SEGONA PROVINCIAL

Important victòria a Preferent davant el CTT Vilablareix que consolida l’equip a meitat de taula amb cinc victòries i quatres derrotes. Després d’uns inicis un tan decebedors, s’han anat fent seva la categoria i l’equip està en clara línea ascendent.

No han obtingut la victòria els equips de Segona Nacional com ja hem esmentat anteriorment, el de Tercera amb una derrota contundent a Bàscara per 6-0 i 18-3 de jocs, i els de Segona Provincial, que van estar a punt de forçar el partit de dobles davant el Vilablareix.

Resultats i alineacions

1ª Nacional: Els Amics de Terrassa, 1 – CTTO, 5; Panareda (1), Gallego (2) i Roca (2).
2ª Nacional: CTT Cardedeu, 4 – CTTO, 3; Flores, Gómez (1) i Tor (2).
3ª Nacional: CTT Bàscara, 6 – CTTO, 0; Nogué, Coba i Bahí.
Preferent: CTTO, 5 – CTT Vilablareix, 1; Borràs (1), Toledo (2) i Puigmal (2).
2ª Provincial: CTTO, 2 – CTT Vilablareix, 4; Jaume Bahí, Prieto (2) i Casals.

ARNAU ROCA EN UNA CONCENTRACIÓ A FRANÇA

El jove palista olotí va ser un dels sis jugadors catalans seleccionats per participar del 27 al 30 de Desembre passat, en una concentració a la ciutat francesa de Eaubonne juntament amb palistes francesos, i sota la direcció del prestigiós tècnic francès Staphane Tradori. Els jugadors varen estar acompanyats pels tècnics de la FCTT Jordi Gavin i José Luis Andrade.

Feu un comentari