De tots colors en els tres partits de nacional del CTT Olot – Ammerländer

Va haver-hi de tot en els tres partits de Nacional. Victòria clara per 6-0 dels de Primera enfront el Borges, derrota clara a Vilablareix 5-1 a Segona, i resultat enganyós en el partit de Tercera a Ripoll amb derrota per 5-1.

Molt bon partit el que varem presenciar en les instal·lacions del Pavelló d’Olot, el dissabte de Carnaval. Els locals es varen disfressar d’ equip invencible i varen derrotar contundentment als del Borges.

A Segona, en la visita a Vilablareix derrota clara davant el líder de la categoria, que no ha perdut un sol partit. I a Tercera, l’ equip olotí es va avançar amb el punt guanyat per Costa. Va haver-hi molta igualtat en la majoria d’ enfrontaments i al final derrota clara (5-1) però enganyosa.

Ja a Provincial derrota ajustada (4-3) en la visita de l’ equip de preferent a Vilablareix i còmoda victòria del Tramuntana davant els olotins a Segona Provincial. Aquest equip, malgrat no es veu reflectit en els resultats, demostra una clara millora en el joc de tots els seus components.

Nova fase del Torneig Horitzó amb final Olotina

Fins a dotze palistes es van desplaçar a jugar la 5ª fase del Torneig Horitzó, entre Bàscara sota les ordres de Edu Coba i Camprodon amb Xavi Panareda. El més destacat, la final que varen jugar Hugo Torres i Nil Liñàn en el nivell D, i que es va emportar aquest últim. Els dos palistes es veuran recompensats amb l’ ascens al nivell C.

Resultats i alineacions

1ª Nacional: CTTO, 6 – CTT Borges, 0; Uribarri (2), Gallego (2) i Roca (2).
2ª Nacional: CTT Vilablareix, 5 – CTTO, 1; Tor, Bahí (1) i Flores.
3ª Nacional: CTT Ripoll, 5 – CTTO, 1; Nogué, Costa i Bahí (1).
Preferent: CTT Vilablareix, 4 – CTTO, 3; Toledo (2), Borràs (1) i Colomer.
2ª Provincial: TT Tramuntana, 6 – CTTO, 0; Admetlla, Laura Arroyo i Casals.

 

Feu un comentari