El CTT Olot Ammerländer derrota el líder i segueix a una victòria dels llocs de fase d’ascens

Qui va tenir la sort d’estar al Pavelló Municipal el passat dissabte, va poder gaudir d’un excel·lent partit de tennis taula, el que va enfrontar al club olotí amb els Falcons de Sabadell, líder de la competició fins aquell moment. Amb la derrota s’ha vist superat pel Son Cladera TTC de Palma de Mallorca, al capdavant de la classificació.
El partit va ser molt disputat i jugat amb un elevat nivell de joc per tots els jugadors, i es va haver de decidir al doble, després de que els vallesans remuntessin un avantatge local de 3-1, i empatessin el partit. El doble format per Gallego i Panareda no va donar cap opció al rival a qui van guanyar per un clar 3-0 (11-9 i un doble 11-7).
Després de jugar-se la primera jornada de la segona volta, el CTT Olot te un balanç de 8/4 i està a una victòria del segon i tercer classificats. La lliga està molt renyida, però el club garrotxí ha esvaït tots els fantasmes.

IMPORTANT VICTÒRIA A TERCERA NACIONAL I MIA GOMEZ ENCARA NO ASSABOREIX LA VICTÒRIA AMB L’EQUIP

Doble desplaçament a L’ Escala dels equips de Segona i Tercera Nacional el passat diumenge al matí, amb sort dispar. Mentre els de Tercera aconseguien un clar 0-6 i 18-7 de jocs, els de Segona amb el fitxatge Mia Gòmez, no aconseguien els seus propòsits. Important la victòria a Tercera davant el cuer de la classificació, després de la renúncia del CTT Sant Celoni, els resultats amb el qual s’ invaliden i amb qui el CTT Olot havia obtingut la victòria. En canvi la nova incorporació al club olotí a l’ equip de Segona encara no s’ha pogut estrenar amb victòria d’ equip, malgrat ell si ha puntuat en els dos partits jugats amb una victòria en cadascun d’ ells, i va agafant el ritme de competició. En aquesta categoria, la cosa està molt igualada i fins a 4 equips estan amb un balanç de 6/6 a dos sobre el descens.

Resultats i alineacions:

1ª Nacional: CTT Olot, 4 – Falcons Sabadell, 3; Gallego (2’5), Roca (1) i Panareda (0’5).
2ª Nacional: CER L’Escala, 4 – CTT Olot, 2; Gómez (1), Flores i Pons (1).
3ª Nacional: CER L’Escala, 0 – CTT Olot, 6; Costa (2), Coba (2) i Nogué (2).
2ª Provincial: CTT Olot, 0 – CTT L’Albera, 6; Prieto, Casals i Jiménez.

DOBLE VICTÒRIA EN L’ ESTRENA DE LA LLIGA DE PROMESES

En jornada doble el dissabte al matí a L’Escala, els més joves del club es van estrenar amb dos victòries per 4-1 davant el CTT Camprodon i el TT Cassà. En aquesta ocasió i sota el guiatge d’Oriol Puigmal com a entrenador, es van desplaçar per jugar aquesta primera jornada de la Lliga de Promeses, els jugadors Pau Puigdemont i Joan Josep Font, que van jugar a un bon nivell.

Feu un comentari