Oriol Puigmal, segon a l’Open Catalunya

El juvenil Oriol Puigmal va aconseguir el segon lloc en l’Open Catalunya que es va jugar el passat cap de setmana en la categoria juvenil “B” i per tant assoleix l’ascens al grup “A”. Després de guanyar els tres rivals en la fase de grups, a quarts de final s’imposava 3-0 a Simón Andreu de Mollet, a semis 3-1 a Irieix Freixas del Vilablareix, però perdia la final davant Joan Obregón de Tortosa. El seu company Sergi Bahí quedava setè en la categoria juvenil “A” amb un segon lloc en la fase de grups i perdent a quarts.

Ja en la categoria sènior “B” hi participaren Víctor Flores que amb un balanç de dos guanyats i dos perduts no passava al quadre final i Arnau Roca que es va haver de retirar per lesió.

DEBUT DE DIEGO PRIETO JUGADOR DEL EQUIP DE SEGONA PROVINCIAL A PREFERENT

El palista Diego Prieto, que es el jugador que ha aconseguit més punts del equip de Segona Provincial, debutava el passat divendres a Preferent formant equip amb Oriol Puigmal i Joan Toledo, per jugar el partit aplaçat davant l’AVAP de Girona. Partit molt igualat que no es va decidir fins el doble, on es varen imposar els visitants, aconseguint el definitiu 3-4. (a la foto, l’equip debutant)

CESC TRESSERRAS I MARC BONIFACIO TRIOMFEN EN EL TORNEIG SOCIAL DEL CTT OLOT

Sota la direcció d’ Esteve Homs es va celebrar la segona fase del Torneig Social del CTT Olot Ammerländer, reservat als jugadors de base del Club. Amb la participació de 12 joves palistes, el grup 1 va ser guanyat per Cesc Tresserras, amb Pau Puigdemont en segona posició i tercer per Aleix Rodés i Blai Llagostera. En el grup 2, quedava campió Marc Bonifacio, seguit de Aleix Melero i en tercer lloc Nil Liñàn i Hugo Torres.

Foto de grup amb els palistes i Esteve Homs, acompanyats pel President Enric Llagostera i el Director Tècnic i  entrenador del CTT Olot Ammeerländer, Oscar Gallego.

Feu un comentari