Victòria a Segona Nacional. Els de primera no se’n surten a Eivissa

Important la victòria del equip de Segona Nacional davant el CTT Badalona, tercer classificat. Amb les set victòries aconseguides fins ara, l’ Olot no s’allunya molt dels llocs de descens, que queden a dos de avantatge. La lliga continua igualada al màxim i serà necessari continuar sumant.

A Primera Nacional els olotins no se’n surten en el seu desplaçament a Eivissa per enfrontar-se al Sant Josep Net – Sant Jordi i perden 4-3 en un partit que ha anat al doble on s’han imposat els locals. El resultat demostra que complicada es la categoria i l’ importància de jugar com a local.

La jornada s’ha completat amb dues derrotes més pel CTT Olot Ammerländer, a Tercera Nacional davant el Vic TT i a Segona Provincial davant el Sant Feliu de Guíxols.

Resultats i alineacions

1ª Nacional: S.Josep Net-S.Jordi, 4 – CTTO, 3; Gallego (1), Panareda (1) i Roca (1).
2ª Nacional: CTTO, 5 – CTT Badalona, 1; Nogué (2), Pons (2) i Flores (1).
3ª Nacional: CTTO, 2 – Vic TT, 4; Bahí (1), Coba (1) i Puigmal.
2ª Provincial: S. Feliu de Guíxols, 4 – CTTO, 2; Jaume Bahí, Admetlla i Prieto (2).

EL PRE-BENJAMÍ JOAN JOSEP FONT A UNA CONCENTRACIÓ AL CAR

El jove palista del CTTO ha estat seleccionat junt amb una trentena de palistes d’ arreu de Catalunya, a una concentració al CAR de Sant Cugat aquest passat diumenge 31de gener, sota les ordres del entrenador Jordi Gavin. Enhorabona pel jugador, i felicitats al club, donat que demostra que s’ està treballant bé la base.

Feu un comentari