Jon Uribarri campió de l’Estatal de Valladolid

El palista del CTT Olot – Ammerländer es va proclamar campió del Torneo Estatal en la categoria de +40, que durant els dies 19, 20 i 21 es va celebrar a Valladolid. En aquesta competició s’hi apleguen els 48 millors palistes de cada categoria, classificats en els Zonals o en el Torneo Clasificatorio que es va jugar a Alcorcón on Uribarri es va guanyar el dret a participar-hi.

El jugador del club olotí va jugar una fase de grups, en que no va cedir ni un sol set, classificant-se primer de grup i accedint directament a 1/8. En aquesta ronda, es va desfer del madrileny Gregorio Pérez per 3-1. A quarts, davant el gallec Ramón Becerra, es on va patir més, per acabar imposant-se per 3-2. La semifinal la va tirar endavant amb una certa facilitat per 3-0 davant Luis Echeto del Atl San Sebastiàn. Ja a la final, es va trobar amb Joan Barberà del Falcons de Sabadell, a qui havia derrotat en el seu grup còmodament. En la final el vallesà li va plantejar algun problema més, però Uribarri, que es un jugador molt fort mentalment i que juga molt tàcticament, es va emportar la victòria.

En tota la història del CTT Olot – Ammerländer, es la primera ocasió en que un palista del club guanya aquest prestigiós torneig. Des d’aquestes pàgines felicitats al palista i al Club.

El club olotí va comptar amb un altre representant en la categoria juvenil, Arnau Roca. En el seu primer any en la categoria, Roca no va poder classificar-se pel quadre final, i va marxar amb un balanç de una victòria i quatre derrotes.

 

Feu un comentari