L’equip de preferent salva els mobles del cap de setmana

Cap de setmana on solament l’equip de Preferent guanya i salva els mobles del CTT Olot Ammerländer. Jornada marcada per la inesperada derrota del equip de Segona Nacional davant el cuer, i per la contundent derrota del equip de Primera Nacional.

Anem primer per les alegries, i destaquem el bon joc dels tres jugadors de Preferent davant el CTT Albera, un equip incòmode com el que més, amb jugadors veterans que solen posar les coses difícils. Amb aquesta nova victòria l’equip de la Garrotxa ja en suma sis i es va posicionant al mig de la classificació. De totes maneres, creiem que el Club olotí, ha d’aspirar a estar als llocs capdavanters, i alguna temporada intentar el títol.

Ja a Nacional, en el partit de Segona davant el cuer CTT Torroella, que solament havia aconseguit dos victòries, sorpresa per la derrota olotina, en un estrany partit que va comptar amb la lesió d’un jugador forani, enfrontaments amb moltes alternatives, i decidit en els dobles, on la parella del CTT Olot Ammerländer Tor-Pons, no va poder davant l’experiència de Ribas-Creixell. Sensació rara al finalitzar el partit entre els jugadors i membres del club. Malgrat la derrota l’equip té molt ben encarrilada la permanència.

A Primera, derbi de Bracons, entre el TT Vic i el CTT Olot, segon i tercer classificat. Derrota clara davant uns osonencs que es varen mostrar superiors, i que ens tenien ganes, després de la derrota patida en la primera volta. El resultat relega els olotins a la quarta plaça, i refreda les expectatives dels qui ja parlaven de la fase d’ascens. Creiem que l’equip encara té recorregut a Primera Nacional, abans d’ afrontar un hipotètic salt a Divisió d’Honor.

Per últim l’equip de Segona Provincial va caure en el seu desplaçament a Bàscara, però de mica en mica, va demostrant millora en aspectes bàsics per competir, com el servei i la restada.

Resultats i alineacions

1ª Nacional: TT Vic, 5 – CTT Olot, 1; Gallego (1), Panareda i Roca.
2ª Nacional: CTT Olot, 3 – CTT Torroella, 4; Flores (2), Tor i Pons (1).
Preferent: CTT Olot, 5 – CTT Albera, 1; Toledo (2), Colomer (1) i Puigmal (2).
2ª Provincial: CTT Bàscara, 6 – CTT Olot, 0; Jiménez, Casals i Bonada.

Feu un comentari