Victòria dels tres equips de Nacional

Cap de setmana rodó del CTT Olot – Ammerländer, amb victòries importants dels tres equips de Nacional. Els de Primera Nacional, amb un triomf contundent a Sant Cugat, s’enfilen al tercer lloc, que donaria opció a jugar la fase d’ ascens a Divisió d’Honor. Queda lliga, però l’equip està en un moment espectacular de joc i en molt bona forma la totalitat de la plantilla.
A Tercera i Segona, victòries davant el TT Premià, els de 3ª a domicili, s’allunyen casi definitivament dels llocs complicats, en un bon partit dels tres jugadors, i deixen una mica més enfonsat el seu rival. Era una victòria que valia doble. Els de 2ª amb vuit victòries s’allunyen de la zona calenta, que està amb cinc.

A Segona Provincial, derrota en la visita a Figueres, però amb una clara progressió en el joc dels seus components.

Resultats i alineacions:

1ª Nacional: Sant Cugat, 0 – CTTO, 6; Uribarri (2), Gallego (2) i Panareda (2).
2ª Nacional: CTTO, 5 – TT Premià, 1; Tor (2), Pons (2) i Gòmez (1).
3ª Nacional: TT Premià, 2– CTTO, 4; Puigmal (1), Bahí (2) i Coba (2).
2ª Provincial: TT Tramuntana, 5 – CTTO, 1; Casals, Bahí i Bonada (1).

Feu un comentari