Victòria pràcticament definitiva a Segona Nacional

Amb l’equip de Primera Nacional en jornada que li tocava descansar, fruit dels dobles desplaçaments a les illes, la notorietat ha estat la important victòria dels de Segona en el seu partit contra el CTT Ateneu jugat a Sant Joan Despí, el passat dissabte. Bon partit, bon joc i gran resultat (1-5) per rescabalar-se de la derrota soferta davant el cuer l’anterior jornada. Amb un balanç de 9 victòries aconseguides a falta de cinc jornades, i amb l’equip que marca el descens amb cinc victòries, la permanència es un fet, encara que no matemàticament. Amb l’aportació del fitxatge d’hivern, Josep Mª Gómez, que va aconseguir dos punts, Dani Pons i Jordi Tor, varen fer un molt bon encontre per arrodonir el resultat tant clar aconseguit.

A Tercera Nacional, després de la jornada de descans per la retirada del CTT Sant Celoni, aquesta jornada el CTT Olot – Ammerländer visitava el líder TT Xarxa Malgrat. Bon partit dels olotins, però no van poder plantar cara als locals. L’equip està per sobre dels llocs de promoció amb dues victòries d’avantatge i caldrà un últim esforç.

A Segona provincial derrota a Campllong per 5-1, resultat enganyós donat que el partit va més ajustat.

Resultats i alineacions

2ª Nacional: CTT Ateneu, 1 – CTT Olot, 5; Pons (1), Gómez (2) i Tor (2).
3ª Nacional: Xarxa Malgrat, 4 – CTT Olot, 2; Coba, Bahí (1) i Nogué (1).
2ª Provincial: CTT Campllong, 5 – CTT Olot, 1; Jaume Bahí, Casals (1) i Admetlla.

LLIGA D’EDATS PROMESES

En aquesta competició, que es juga per concentració, i amb sistema Corbillon (2 individuals, doble i 2 individuals) l’equip del CTT Olot – Ammerländer es va desplaçar a Camprodon. Sota el guiatge de l’entrenador Oscar Gallego, els dos joves palistes, Blai Llagostera i Joan Josep Font, van realitzar una bona actuació en els dos partits jugats. Comptaven amb dues victòries de la primera jornada, i en aquesta ocasió, no es varen poder afegir-ne més. En el primer, davant el TT Cassà, els de la Selva van ser superiors i van derrotar els olotins 5-0. Ja en el segon, davant el CTT Bàscara, el partit va ser molt més ajustat, i es va perdre per 3-2.

Feu un comentari