Bona participació del CTT Olot – Ammerländer a la lliga promeses

Ha acabat la disputa de la Lliga de Promeses organitzada per la Representació Territorial Gironina de la FCTT, que s’ha disputat en la modalitat de concentració, i amb el sistema Corbillon, on es juguen 2 individuals, el doble i dos individuals més. En tres jornades, disputades a Camprodon, Figueres i l’última a Olot, els vuit equips s’han enfrontat entre ells a una sola volta. Els joves jugadors olotins que han participat en aquestes tres jornades han estat Blai Llagostera, Pau Puigdemont i Joan Josep Font.

Al final de les tres jornades i dels set enfrontaments, el CTT Olot ha aconseguit un balanç de quatre victòries i tres derrotes i un quart lloc final a la classificació. S’han alternat una primera jornada amb victòries davant Camprodon i Cassà “A” per 4-1 en ambdós partits. Una segona jornada amb derrota clara per 5-0 davant Cassà “B” i ajustada davant el Bàscara per 3-2. Ja en la jornada celebrada a les instal·lacions del CTT Olot, balanç de dos victòries davant Vilablareix “A” per 5-0 i Tramuntana per 3-2 i derrota per 5-0 davant L’Escala.

A les fotos l’equip amb David Colomer com entrenador i en aquesta ocasió l’equip format per Pau Puigdemont i Joan Josep Font, i un moment del partit de dobles.

NOVA I IMPORTANT VICTÒRIA A 3ª NACIONAL. DEFINITIVA ??

L’equip de Tercera Nacional està lluitant per deixar enllestida una permanència que es fa esperar més del previst. En l’encontre jugat el passat dia 19 al Pavelló Municipal, el CTT Olot – Ammerländer s’enfrontava al TT Tramuntana, que es presentava a la pista olotina amb un equip potent, amb dos il·lustres veterans amb molt d’ofici i que a priori feia pensar en que la victòria seria cara d’aconseguir. Més si l’equip olotí apostava per un experimentat Marc Costa, acompanyat de dos joves jugadors, Alex Nogué i Sergi Bahí. El partit va ser molt disputat i igualat, i es va haver de decidir al doble, on l’equip local va formar amb els dos joves jugadors. Victòria olotina per 3-2, i 4-3 final davant l’explosió d’alegria pel resultat, i sobretot per com s’havia aconseguit. Jugaren: Costa, Nogué (1’5) i Bahí (2’5).
Amb aquest resultat l’equip està amb set victòries i 9 derrotes. Falten quatre jornades i amb el lloc de descens adjudicat al retirat CTT Sant Celoni, i L’Escala amb cap victòria ocupant el penúltim lloc, queda una plaça pendent per la promoció de descens. Hi ha dos equips empatats amb 4 victòries, Vilablareix i Calella, que de guanyar-los tots podrien sobrepassar l’equip olotí. El cas es que el CTT Olot s’enfrontarà en les jornades que queden als dos equips i tindrà l’oportunitat de deixar llesta la permanència.

Feu un comentari