Triomf per a la salvació matemàtica a tercera nacional

Victòria a domicili davant el CTT Vilablareix, equip involucrat en la lluita per la salvació, en aquesta Tercera Nacional que ha estat molt igualada. El triomf clar per 1-5, i jugant a un molt bon nivell. Una vegada aconseguida la fita matemàticament, es hora de gaudir els pocs partits que queden.
Aquest important resultat, no va estar acompanyat pels altres dos equips de Nacional, que van perdre. El de Segona en el seu desplaçament a Barcelona per jugar davant El Centre, i els de Primera a casa davant l’Igualada, es van deixar remuntar un partit que guanyaven 2-0 i van perdre per 2-4. Els que sí van guanyar van ser els de Preferent.

Resultats i alineacions

1ª Nacional: CTT Olot, 2 – CPP Igualada, 4; Panareda (1), Gomez (1) i Roca.
2ª Nacional: El Centre, 4 – CTT Olot, 2; Bahí (1), Flores i Pons (1)
3ª Nacional: CTT Vilablareix, 1 – CTT Olot, 5; Coba (1), Puigmal (2) i Nogué (2).
Preferent: CTT Vilablareix, 1 – CTT Olot, 5; Borràs (2), Toledo (2) i Colomer (1).

VICTOR FLORES I SERGI BAHÍ CLASSIFICATS PELS CAMPIONAT DE CATALUNYA. ORIOL PUIGMAL A LA REPESCA.

El dissabte al matí a Figueres, es varen jugar les prèvies als Campionats de Catalunya. En aquests a banda dels jugadors classificats per ranking, cada Territorial hi pot classificar dos jugadors. Junt amb els entrenadors Anna Verdaguer i Enric Llagostera, els tres jugadors esmentats es van desplaçar amb l’afany d’aconseguir una de les dues places que classificaven. No era un objectiu fàcil, per la qualitat d’alguns dels seus oponents. La mala sort va fer que Flores i Puigmal estiguessin al mateix grup, junt a més amb Quesada del Vilablareix, un dels favorits. Aquest jugador i Flores van ser qui van passar de grup. Per altra banda Bahí també passava al quadre com a segon de grup.
A quarts Flores s’imposava a Llorente del Vilablareix i Bahí a Mena del Tramuntana. Quedava l’últim pas guanyar les semis. Flores davant Villa del Tramuntana no va tenir excessius problemes. L’altra semi enfrontava a Bahí amb Quesada, jugador que porta jugant tota la temporada a Segona Nacional, no va poder amb el jove jugador olotí.

Feu un comentari