El CTT Olot – Ammerländer domina els campionats provincials

Xavi Panareda campió

Després de guanyar el passat cap de setmana el Campionat de Girona de Clubs, aquest era el torn dels Campionats Provincials individuals i de dobles,  on el domini dels olotins va ser de nou aclaparador. Així en Xavi Panareda es proclamava campió després de guanyar en una final olotina a Arnau Roca. Els dos s’havien guanyat el dret de jugar la final, eliminant a semis a Jaume Muntada del TT Tramuntana i Francesc Fontanet del CER L’Escala respectivament.

En dobles dos parelles olotines no van poder accedir a la final per ben poc i es van disputar el tercer calaix del podi, essent per Dani Pons-Víctor Flores, que en un bonic partit es van imposar a Joan Toledo-Alex Nogué.

Ja en veterans, Enric Llagostera va dur a terme un excel·lent campionat, es va plantar a la final, però no va poder guanyar un títol que ha aconseguit nombroses vegades. En aquesta ocasió el oponent era el jugador Joan Sues del TT Tramuntana, un jugador molt dur de guanyar i amb molta experiència a les categories més altes del tennis taula estatal. Tot i així, Llagostera dominava per 2-0 i va arribar a tenir tres pilotes de partit. No les va saber aprofitar i el partit se li va complicar fins a perdre.

Feu un comentari