Desil·lusió a Tomares (Fase d’ascens a DH)

El CTT Olot Ammerländer va quedar eliminat a quarts de final d’una manera cruel, en els Campionats d’ Espanya Veterans en la categoria +40, jugats a la localitat sevillana de Tomares. L’equip format pels jugadors del primer equip del Club, Jon Uribarri i Oscar Gallego, junt a Esteve Homs que tornava a agafar la pala per a aquest esdeveniment, i amb el fitxatge de Carles Font, un jugador que havia estat de primer nivell nacional, i que portava sis anys sense competir, però que es va preparar per aquesta competició a consciència, feia que a priori l’equip olotí fos un clar aspirant al podi.

Es refermava aquesta sensació en la fase de grups, on els olotins van guanyar per un clar 3-0 als seus tres adversaris, el CTT Totama de Múrcia, el La Zubia andalús i el Coslada madrileny. Gallego que estava lesionat del genoll, en notar una certa millora no es va poder estar d’ ajudar l’equip i va participar en dos del tres encontres. Ja a 1/8 de final, la fermesa del equip va continuar guanyant al Xarxa Malgrat de nou per 3-0. A 1/4 esperava el campió de l’any anterior, els Falcons de Sabadell, amb dos jugadors que han participat regularment en la lliga de Primera Nacional, on han quedat brillantment campions i on un dels pocs partits que varen perdre a la lliga fou en la seva visita a Olot. Per tant, es presumia un partit molt igualat. Els vallesans s’avançaven 1-0 al marcador mitjançant el seu base Pere Weisz que es va desfer de Uribarri (3-1). L’Olot empatava gràcies a Gallego que guanyava Barberà per 3-1. Carles Font guanyava 3-0 i posava l’Olot per davant. Oscar Gallego s’enfrontava a Weisz, i es posava 2-0 per davant, però el jugador vallesà aconseguia empatar el partit. En el cinquè set Gallego va arribar a tenir un avantatge, però al final el seu rival es va imposar. Amb 2-2, saltaven a la pista Uribarri i Barberà. El jugador del CTT Olot es posava 2-0 a favor, però el seu  oponent aconseguia empatar. Molta tensió i nervis, per afrontar el decisiu set. Tal com estava el campionat, realment aquests dos equips eren favorits al títol. Uribarri, com li va passar a Gallego en l’anterior enfrontament, va tenir avantatge per tancar el partit amb 9-6, però no va poder ser i el seu oponent va aconseguir el punt decisiu en una pilota que va anar a l’escaire de la taula. Tal com ho definia l’Esteve Homs, derrota cruel. Al final els Falcons van caure a la final davant els bascos Marpex-Oargi.

Fase Ascens DH

L’EQUIP JUVENIL ES CLASSIFICA BRILLANTMENT PELS CAMPIONATS DE CATALUNYA

I ho fa d’una manera brillant, guanyant els tres equips del seu grup amb autoritat, en les prèvies per equips que es van jugar a Calella el passat dissabte 30 d’ abril. L’equip format per Arnau Roca, Víctor Flores, Oriol Puigmal i Sergi Bahí, es van desfer del CTT Esparraguera (3-1), i del CTT Badalona “B” i el CTT Sallent per 3-0, classificant-se per la fase final dels Campionats de Catalunya d’ Edats.

Feu un comentari