El CTT Olot – Ammerländer als Campionats d’Espanya

Del 17 al 26 de Juny s’han celebrat a la ciutat costanera de Blanes, els Campionats d’Espanya de Tennis Taula, i aprofitant la proximitat de la seu dels campionats, el CTT Olot ha aprofitat per participar-hi, a mes dels jugadors habituals, els més petits de la base. Així, hi han participat, els benjamins Blai Llagostera, Pau Puigdemont i Joan Josep Font, i el pre-benjamí Roman Natyna. Tots ells en la modalitat d’individuals. Gran experiència per aquests joves jugadors i els seguidors olotins que es varen desplaçar a aquesta població de la Costa Brava. El més petit, Roman Natyna, va ser distingit per la RFETM amb un Diploma per la seva primera participació en la categoria dels més petis. Dels tres benjamins, Puigdemont i Llagostera, varen passar al quadre final al quedar segons de grup. Puigdemont va disputar una prèvia que va guanyar i els dos varen perdre en la ronda dels 1/32.

En la categoria d’Infantils participació de Sergi Bahí en individuals i en dobles fent parella amb Martí Pelachs del CTT Vilablareix, amb perspectives d’arribar lluny. En individuals Bahí es va classificar primer de grup guanyant 3-0 als seus dos oponents. Va guanyar una primera eliminatòria i va perdre a 1/32. En dobles, van estar lluny de les expectatives, i van caure a la ronda de 1/16 davant una parella que no eren millors, però que els hi varen saber jugar.

En juvenils era on el CTT Olot – Ammerländer hi participava per equips, individuals i dobles. Molt bona actuació del equip format per Víctor Flores, Alex Nogué, Oriol Puigmal i Arnau Roca. Es classificaren com a segons de grup, amb un balanç de una derrota (2-3) i dues victòries (3-0 i 3-1) amb molt bon nivell de joc. No van tenir sort en l’aparellament de 1/16 on els hi va tocar jugar contra el potent Collado Mediano de Madrid, perdent 3-0.

En les proves individuals,  en que hi participà també el jugador infantil Sergi Bahí, aquest i Oriol Puigmal van quedar primers de grup, però ambdós van caure eliminats a la segona prèvia del quadre. En aquest quadre final hi tenien accés directa Víctor Flores i Arnau Roca, que tingueren mala fortuna en el creuament de 1/32 al enfrontar-se a Vedriel que desprès seria el campió i Perez, respectivament.

Finalment, en dobles es on el podi estigué més a prop. El jugador olotí Arnau Roca fent parella amb Adrià Fernàndez del Badalona, van signar un gran campionat desfent-se de parelles experimentades i de gran nivell com els igualadins Ubeda – Casado a 1/8. Ja a quarts els rivals Molina – Olmedo de Múrcia, no semblaven dels més difícils de superar, però Roca i Fernàndez no van signar un bon partit i varen quedar amb la mel als llavis de plantar-se a semifinals.

Bon balanç del joc desenvolupat pels diferents membres de l’expedició olotina a la ciutat de la Selva, i bona experiència pels més menuts.

Feu un comentari