Joan Toledo 8è a les 12 hores de Torelló

Els palistes del CTT Olot –Ammerländer Joan Toledo i David Colomer van participar el passat dissabte dia 11 a les 12 Hores de Tennis Taula de Torelló dotat de premis en metàl·lic pels tres primers classificats. Els dos varen fer un bon Torneig, i varen desenvolupar un bon joc. En David es va trobar amb un grup molt dur i va anar a parar al quadre B on va quedar eliminat en el primer aparellament.  En Joan per altra banda va superar un grup també molt complicat, classificant-se segon i passant al quadre final. Allà va anar superant rondes, fins que a quarts de final es va enfrontar a Jordi Piella màxim favorit al títol i no va poder amb aquest experimentat jugador de gran nivell. Al final de l’ esgotador Torneig signava un molt meritori vuitena posició.

Toledo contra Piella

DISCRETA PARTICIPACIÓ AL CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL

El palista olotí Sergi Bahí va participar en la modalitat de individuals i dobles, als Campionats de Catalunya Infantil jugats a Valls. Amb el hàndicap de no participar-hi per equips, la qual cosa fa que trobis els rivals molt més rodats, i va quedar eliminat a la primera ronda. En dobles junt amb Martí Pelachs del CTT Vilablareix, les possibilitats d’ arribar lluny hi eren. A 1/16 van guanyar per 3-0 i a 1/8 ja els hi va costar desfer-se dels seus rivals, guanyant per 3-2. Ja a quarts van ser superats per la parella del CTT Badalona, Bocanegra – Pascual.

Feu un comentari